A párommal még csak egy hónapja vagyunk együtt, de máris dirigálni akar a kislányomnak. Engedjem?
Figyelt kérdés
A kicsi egy kicsit rossz, ezért rászól a párom ami nekem nem tetszik. Az én gyerekemre majd én rászólok.2014. febr. 8. 19:53
51/62 anonim válasza:
Utolso, az sem normalis, hogy az egyedulallo szulo a tinikor vegeig egyedulletre legyen karhoztatva, csak nehogy seruljon a kicsike lelke. Megvan az egeszseges modja annak, hogy a szulo uj tarsat talaljon.
52/62 anonim válasza:
51, nem is ezt modntam. De az a hozzáállás tiszteletreméltóbb mint amit a kérdező csinál... A család nem olyan, aminek a tagjait havonta lehet cserélgetni sérülés nélkül.
53/62 anonim válasza:
Szerintem pontosan te akarsz dirigálni a párodnak, megmondani, hogy mikor és hogy szólhat rá a kislányodra. Csak a te engedélyeddel szólhat rá. Nem szivesen nézel szembe magaddal.
54/62 anonim válasza:
A párommal még csak egy hónapja vagyunk együtt,
Vagyis, egy hónapja éltek közös háztartásban ? vagy egy hónapja ismered ? nem egyértelmű.
55/62 anonim válasza:
Ez is te voltál???
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
még jó,hogy nem verted bele a gyerekbe,hogy "APA" pisti helyett...szégyen,komolyan!
Miért kell egy 2 évest összezavarni...
Egyébként elég fura,hogy csúnyán tud beszélni,a bácsit meg tudja kimondani??!!!
Te beteg vagy komolyan és remélem ez egy FAKE kérdés!
Ha mégis igaz,akkor szegény kicsi lány!!!!
56/62 anonim válasza:
* "a bácsit meg NEM tudja mondani"
57/62 anonim válasza:
Valakitől megtanult az a kislány kétévesen csúnyán beszélni. Ideje lenne arra a személyre odafigyelni, kétévesen a kislány magától nem tud ugy beszélni. Hogy hányadik férfi az életedben, te tudod, javaslom ne erőltesd az apu szólitást, a tegeződést, ki tudja még hány ismeretséged lesz még ? Ne kelts fölöslegesen apahiányt a gyermekben.
58/62 anonim válasza:
Amennyiben a bácsit nem tudja kimondani, vagytok ott ketten épelméjű felnőttek, te, és az Attila, rátok számithat az a kislány, próbáljatok meg ti valami elfogadható megoldást találni annak a kislánynak. Ehhez nem kell főiskola.
59/62 anonim válasza:
Nyugi, majd ha 16 évesen neked megy a nagy késsel, akkor visszasírod, hogy nem nevelted
60/62 anonim válasza:
Két éves gyerek káromkodik uramisten... Mondjuk ilyen anya mellett nincs min csodálkozni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!