A párommal még csak egy hónapja vagyunk együtt, de máris dirigálni akar a kislányomnak. Engedjem?
Azt azért valljuk be, hogy az anyák nagy része nagyon elfogult a gyerekével szemben, és nem képes objektíven felmérni a viselkedését.
Szóval, megkérdezném a párodat is, hogy a te gyereked valóban csak "egy kicsit rossz"-e...
Elég szégyen ez rád nézve.
Elsüllyednék szégyenemben, ha másnak kellene rászólni a gyerekemre helyettem.
Igaza van. Ezekért neked is rá kellene szólni a kislányodra.
Amikor összeköltözött veletek, nem csak neked lett a párod, hanem a kislányodnak a nevelőapja is lett. Neki is, mint minden szülőnek nem csak joga, hanem kötelessége is nevelni a gyereket.
Kicsit több konkrétumot írhatnál...
Ha pl.: Követelőző vagy nekiáll hisztizni, mert várnia kell valamire 5 percet akkor, miért ne lenne jogos, ha rászól? Vagy ha tiszteletlen? Nézd nekem apósjelöltemet kellett megnevelni, mert az csak egy dolog, hogy a házban a többiekkel úgy beszél ahogy, de engem nem a seggiből rántott ki. Szóval, lehet, hogy Te eltűröd a lány viselkedését, és hagyod, hogy tiszteletlen, bunkó, lekezelő vagy akármilyen legyen, de ha a párod elvárja, hogy Ővele emberhez méltón beszéljen akkor el kell fogadni.
Mondjuk lényeges a korotok. Hány évesek vagytok? Mindhármótok beleértve?
25/N
Miért ne szólhatna rá? Ha a gyereked csúnyán beszél és rosszalkodik, akkor miért ne?
Hiába a te gyereked, ha te nem neveled rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!