Mit vegyünk Karácsonyra a kislányomnak?
Tudom, hogy sablonos kérdés, és van ilyen már 100.
De egyszerűen semmi jót nem találok.
Adatok: 2.5 éves
Örökmozgó, már rengeteg játéka van.
Kb. 20.000 Ft.-ot szánunk rá.
Köszi a választ!
unokahugom ennyi idös, náluk nehezedik a dolog hogy van egy báttya akinek már mindent megvettünk.
Mi normál legót vettünk azt imádja és piros autót meg gyúrma készletet mert ezeket szereti. van neki kisbicója meg kismotorja. Aztán van nekik sok sok társas, mint az az elefánt orros ami fújja a lepkéket.
Ha nagyon nincs ötleted, akkor vidd el baráthoz családtaghoz ahol vannak kisebb gyerekek és nézd meg mi az ami neki tesztik. vagy játszóházba.
Első: Miért írtad ezt???
Második: Köszi a tippeket! Ez az elefántos érdekelne. Mi ez pontosan?
Szép babát. Macit. Van már kisbiciklije? Az jó lenne. Szobai hintát, ami gyűrűre is cserélhető. Hintalovat. Babakonyhát.
Sílécet.
Talán az a baj, hogy sokat szánsz rá. Keress neki valamit hatezerért. Lehet, hogy jobb lesz.A többiből majd elviszitek cirkuszba vagy állatkertbe. De lehet a cirkuszjegy is ajándék. Fővárosi nagycirkusz.
Vagy egy nap élményfürdő. Az is lehet ajándék. És nagy élmény lenne. Kisvasutazás. Hátha lesz hó is?
A 20.000 Ft. az a maximum.Tudom, hogy a Karácsonynak a szeretetről kell szólnia, és nem arról, hogy ki mit , és milyen értékben kap ajándékot, de egy ilyen kicsi gyerek még akkor is az ajándéknak örül inkább.
A program ötletek is jók, de azt, hogy tegyem a karácsonyfa alá?
Bocsi,most olvasom, hogy vegyek v.mit 6000-ért.
Szóval, nem 20.000-ért akarok venni feltétlenül.
Nem viccből mondom, menj be egy nagyobb játékboltba, ott az eladók biztosan tudnak neked segíteni vagy ha van időd,körbejárhatod egyedül is, hátha meglátsz valami szuper ajándékot. :)
De én kétévsen biztos oda meg vissza lettem volna valami giga nagy plüssállattól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!