Szerintetek mi a megoldás?
Figyelt kérdés
Hárman vagyunk testvérek. Én 17 éves vagyok és idén érettségizem. Idősebb húgom 14 éves, most felvételizett középiskolába. A legfiatalabb tesóm 6 éves és most elsős. Egy faluban lakunk,ahová borzalmas a tömegközlekedés: fél 3-kor és negyed 5-kor megy busz. A kistesómat a testvéremmel felváltva hozzuk haza. Én hétfőn, csütörtökön és pénteken később végzek, ezért nem tudok menni érte a napközibe(4-ig kötelező bennt maradnia). Viszont kedden és csütörtökön én már 2:20kor végzek és elérném a fél 3-as buszt, de a testvéremet meg kellene várnom. De ez a várakozás szerintem elég sok, főleg, hogy kellene készülnöm érettségire. Minden nap nagyon fáradt vagyok már itthon, és nem bírok felfogni semmit. Elmondtam anyának a "gondomat", de csak annyit válaszolt rá, hogy amikor a középső tesómat vitte reggelente iskolába, neki is kellett várnia... szerintetek mi erre a megoldás?2014. febr. 7. 21:41
21/23 anonim válasza:
Amíg az iskola nyitva mert diákok vannak bent, addig nyugodtan beülhetsz az aulába, és tanulhatsz ott. Olyan nincs, hogy elzavarjanak mert a húgodra vársz, főleg télen ha mondjuk mínusz fokok vannak.. (tudom, hogy most nincs, de akár lehetne )
22/23 anonim válasza:
Megoldás arra az időre:
1. Könyvtár. Ha olyan iszonyatosan messze lenne, akkor több könyvtár, esetleg fiókkönyvtár is lenne. Tehát időben bőven beleférne. Könyvet be lehet vinni, csak táskát, kaját nem. Sot, ha esetleg papírt elfelejtettél bevinni, még azt is adnak szívesen.
2. Iskolai könyvtár. Helyben van.
3. Beülsz egy kávézóba, rendelsz egy kávét és előveszed a könyvedet és tanulsz.
4. Majd tavasztól ugyan ezt megteheted egy parkban is.
23/23 anonim válasza:
Mi lenne, ha ezt a két órát kihasználnád, és pihennél, hogy mire hazaérsz legyen energiád tanulni? Szépen megebédelsz, kiszellőzteted a fejed, esetleg a barátaiddal lógsz egy kicsit, erre úgy is szükséged van, nem lehet állandóan csak tanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!