Nektek hogy esne, ha a párotok elfelejtené a
szülinapotokat?
Figyelt kérdés
Sőt nálunk kint van a nagy naptáron mindenki szülinapja, szóval sanszos, hogy csak eljátsza, hogy elfelejtette, csak hogy ne kelljen ajándékot vennie (amit amúgy nem is várnék el).
Akkor aggódj, hogy ha a tiedet rendszeresen elfelejti, de másokét nem! :-)
2014. febr. 4. 12:10
12/19 anonim válasza:
Nekünk majdnem egyszerre van a szülinapunk, de esélytelen lenne, hogy elfelejtsük. A barátnőm pár nappal előtte mindig felhozza, hogy idén ne szülinapozzunk, inkább spóroljunk. Én meg persze bólogatok, hogy jól van. Közben már mindkettőnk ajándéka ott figyel a rejtekhelyen. :)
2014. febr. 4. 12:17
13/19 anonim válasza:
Nem lennék tőle boldog. Semmilyen nagy elvárásom nincs, de az igen, hogy jussak eszébe.
Épp ezért rá szoktam segíteni egy kicsit, és valahogy előző nap vagy aznap reggel emlékeztetem rá. Így nincs probléma.
2014. febr. 4. 12:21
14/19 anonim válasza:
Na ugyan, hogyan is eshetne? Szerinted?
Rosszul. Ilyen szüleim voltak - de nem ilyen a férjem. Ha ilyen volna, már nem volna a férjem.
2014. febr. 4. 13:31
15/19 anonim válasza:
Eddig még sosem felejtettül el egymás születésnapját, de bizony volt, hogy nekem is az utolsó pillanatban jutott eszembe - pedig nagyon szeretem a férjem, és vele ellentétben jó vagyok dátumokból.
Ha ez egyszeri alkalom lenne, nem haragudnék, max. kitalálnék valami jó kis kárpótló programot magamnak :P Második alkalommal meg kiragasztanám a fontosabb dátumokat neki a falra, és téma letudva.
A ti esetetekben furcsa, hogy kint van a falon, és így is elfelejtette (bár végül is az én férjem sem nézegetné naponta, ez tuti), de tényleg simán lehetséges, hogy csak szívat téged, én várnék még a kiakadással.
2014. febr. 4. 13:54
16/19 anonim válasza:
De most komolyan! Mekkora hatalmas probléma ez!!! Elfelejti és akkor mi van!? Semmi! Majd felköszönt amikor eszébe jut! Vagy ha nem az se baj! Akkora állszenteskedés ez hogy szülinapom meg névnapom van! Sokkal Jobban zavarna az ha a hétköznapokon nem figyelne oda rám stb. Nekem sokkal többet ér ha olykor olykor behozza nekem az ágyba a kávét néha főz helyettem egy vacsit és meglep vele. Igaz hogy nem mesterszakács de maga a gesztus! Odafigyel hogy épp mi fogyott el itthon és bevásárol! Ezek mind többet érnek a gyerekes "ünnepeltetem magam mert nekem szülinapom van" dologtól!
2014. febr. 4. 14:11
17/19 anonim válasza:
nekem nagyon rosszul esne...nem olyan nagy dolog szerintem egy ilyet megjegyezni...
hál istennek a családomban mindenki szivesen ünnepli a születésnapot és igenis kerítünk neki némi feneket :) férjem is ilyen, én is ugyanúgy készülök az ő szülinapjára mint ő az enyémre :)
2014. febr. 5. 08:46
18/19 anonim válasza:
Nagyon feledékeny a párom, szoktam célozgatni a neves napokra mert mindent elfelejt, de nem azért mert nem szeret. Ha " direkt" felejti el, az gáz szerintem..
2014. febr. 5. 10:53
19/19 Macika86 válasza:
Szerintem felháborító! És nehogy bárki is arra gondoljon, hogy az ajándék miatt. Egyáltalán nem. Csak jól esik, ha reggel az anyukánk, apukánk, a párunk, (ha élnek még) a nagyszülők felköszöntenek. Ennyi, ez ingyen van, pénzbe, sem semmi másba nem kerül. Nekem nagyon jól esik és ez tesz boldoggá, nem az ajándékok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!