Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ma szóltam a férjemnek, hogy...

Ma szóltam a férjemnek, hogy mivel nagyon köhög éjszaka ezért nem fogok vele aludni. Erre most áll a bál, hogy van valakim. Van erre megoldás?

Figyelt kérdés
Annyira köhög, hogy nem tudok tőle aludni. Mit tehetnék, hogy ne veszekedjen?
2014. febr. 2. 14:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Esetleg még a füldugó se lenne rossz, mert ha jól értem ez a probléma állandó. Amúgy miért nem lehet ebből kikezelni?
2014. febr. 2. 16:41
 12/15 anonim ***** válasza:
20%
Dobd ki a szeretõd.
2014. febr. 2. 20:23
 13/15 anonim ***** válasza:

Nalunk akkor volt ilyen kohogos sztori mikor nagyon beteg volt de o ment ki a nappaliba aludni hogy nyugodtan aludjak legalabb en..

akkor meg felhaborodtam hogy milyen dolog ez..a gyerekkel is ott vagyok ha beteg miert hagynam ot egyedul:)

Ugyhogy odakucorodtam melle a kanapera..

de ha ez allando lenne tuti en is kulon aludnek..de egy ertelmes ferfi ezen nem kiakadna hanem megertene..

amugy miert kohog?orvosnal volt mar? Ha nem volt meg kivizsgalason elkuldenem az biztos..ez nem allapot sem neki,sem neked. Es a rendszeres kulon alvas sem tesz jot SZERINTEM tul jot egy kapcsolatnak..ugyhogy az sem megoldas ha kulon haloszobaba koltozol.

2014. febr. 2. 22:13
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehet, hogy refluxa van?

Anyának akkor jött elő a köhögés, mikor autóban ült, mert pont olyan helyzetben volt úgy a gyomra, hogy kinyílt a gyomorszája.

Az autózásokat mindig végigköhögte.

Ha csak éjszaka (tehát fekvőpozícióban) köhög, akkor valószínűleg ez baj.

Ilyenkor lehet úgy fekszik, hogy nyitva a gyomorszája és a gyomorsav, meg a savas gőzök marják a nyelőcsövét, ezért köhöghet.

Bocs az offért.

2014. febr. 3. 09:51
 15/15 anonim ***** válasza:

Szedjen éjjelre köhögéscsillapítót, ha már éjszakákat végigköhög, komoly a baj. Őt nem zavarja???

Megoldás, igen, ha elmegy orvoshoz. Fura egy alak, ha rögtön megcsalásra gondol. Mondd meg neki, ha meggyógyult, majd ismét együtt alszotok, a megcsalás témát meg ne is méltasd válaszra.

2014. febr. 3. 09:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!