Hogy romolhat meg eddig a kapcsolat?
Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok, fél éve nincs munkám.A szüleim nem értik meg azt hogy mindenhonnan elutasítanak.Ameddig munkám volt minden jó volt itthon, mostmár csak azt várom mikor mondják hogy menjek isten hírével:(Szinte senki nem szól hozzám itthon a családban, a törekvésem láthatják, mivel minden alkalmi munkát elvállalok.Hallottam egy beszélgetésüket, mikor is édesapám azt mondta anyukámnak, hogy jövőre már nem lakhatok itt.Itthon segítek minden házimunkát elvégzek.Szeretnék dolgozni, de nem találok munkahelyet, viszont ha kiraknak, nincs hova mennem:(2009. dec. 5. 20:45
11/11 A kérdező kommentje:
Alaptőkének megfelel a telkem, csak eladni nem tudom!
2009. dec. 5. 21:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!