Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy romolhat meg eddig a...

Hogy romolhat meg eddig a kapcsolat?

Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok, fél éve nincs munkám.A szüleim nem értik meg azt hogy mindenhonnan elutasítanak.Ameddig munkám volt minden jó volt itthon, mostmár csak azt várom mikor mondják hogy menjek isten hírével:(Szinte senki nem szól hozzám itthon a családban, a törekvésem láthatják, mivel minden alkalmi munkát elvállalok.Hallottam egy beszélgetésüket, mikor is édesapám azt mondta anyukámnak, hogy jövőre már nem lakhatok itt.Itthon segítek minden házimunkát elvégzek.Szeretnék dolgozni, de nem találok munkahelyet, viszont ha kiraknak, nincs hova mennem:(
2009. dec. 5. 20:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Apukád komolyan azt mondta, hogy kirak? Ezt is akarja, valóban ez a szándéka? Lehet, hogy csak méregből mondta. Te ezt hogy látod?
2009. dec. 5. 20:50
 2/11 A kérdező kommentje:
Amit én látok, hogy tényleg zavarok.Mindenki nagy lábakon él itthon, szórják a pénzt, így nem mondhatom hogy nincs miből, mivel elég szép havi jövedelemre tesznek szert.Én nem kérek semmit tőlük, így ámblokk csak a kajámat finanszírozzák.amíg havi szinten kerestem 130 000 forintot semmi baj nem volt, mivel azt a pénzt nekik adtam.Most nincs mit adni, zavarok.Apukám meg komolyan gondolta, ő ilyen,pénzéhes.
2009. dec. 5. 20:54
 3/11 anonim ***** válasza:
Szia. Megértelek, és nagyon sajnálom, hogy ilyen helyzetben vagy. Én is 20 éves vagyok, és Június 1. óta munkanélküli :( Én is besegítek itthon mindenben. Szerencsére nálunk nem mérgesedett el ennyire a helyzet, de 2 hetente megkapom szüleimtől, hogy élősködő vagyok :( Pedig láthatják, hogy minden helyen próbálkoztam már. Bármit megcsinálnék, de egyszerűen semmi :(
2009. dec. 5. 20:55
 4/11 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy nehéz de ne keseredj el. Kirakni biztos nem fognak.. apád nem lehet ilyen kegyetlen p ö c s .. már ne haragudj. Viszont amint lesz munkád húzás onnan... NE kelljél akkor se, amikor jól keresel.
2009. dec. 5. 20:58
 5/11 A kérdező kommentje:
Amint lesz munkám, meg a páromnak is, szeretnénk egy házat venni.De ameddig egyikünk sem talál addig lehetetlen:(
2009. dec. 5. 21:03
 6/11 anonim ***** válasza:
Már megbocsáss,de ha neked és a párodnak sincs munkája,akkor hogy akartok házat venni? Ha még találsz is úra olyan munkát,ahol 130 ezeret keresel,ebből ház csak nyugdíjas korodra lesz.
2009. dec. 5. 21:07
 7/11 A kérdező kommentje:
Ha van munkánk tudunk hitelt felvenni.
2009. dec. 5. 21:13
 8/11 anonim ***** válasza:

Probalkozz tovabb es remelhetoleg lesz munkad! Barmit vallalj el, mert a semminel az is jobb.

Hol laktok amugy? Esetleg Bp-re kellene felkoltoznotok, vagy kimenni kulfoldre dolgozni.

A haz vetelt felejtsd el elore, majd ha lesz munkad, lehet hogy csak minimalbert fog fizetni, es inkabb egy alberletbe menjetek.

Ha lesz munkad, nem is kapsz hitelt a bankban egybol, es ne is adosodjal el egybol!

Amugy te csak a 130 netto fizetest vallalod el, vagy ennel kevesebbel is beered?

2009. dec. 5. 21:25
 9/11 A kérdező kommentje:
Elvállalnék mindent, tesco auchan lidl, titkárnő, adminisztrátor, bármit.még a minimálbéres munkát is.Szerintem nem mindegy az, hogy albérletet fizetek 50 ezerért vagy egy törlesztőt.!
2009. dec. 5. 21:31
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
A hitelhez alaptőke kell, gondolom az neked nincs. Először albérlet, később lehet lakás.
2009. dec. 5. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!