Hogyan lehet ezeket a neveket becézni? : Flóra, Olívia.
Figyelt kérdés
Köszi a válaszokat!2009. dec. 5. 18:26
21/26 anonim válasza:
én Flóra vagyok,de hülyét kapok,ha becéznek:D direkt azért lett ez a nevem,mert nem annyira becézhető, de mindig van valaki, aki bepróbálkozik egy Flórival. Ezzel ki lehet kergetni a világból,mivel ez a Flórián férfi név becézése:D
23/26 anonim válasza:
Szia...
Én is Flóra vagyok.
Engem többnyire Fofi-nak becéznek....személy szerint utálom a Flóri, Flórika, Flórácska vagy hasonló beceneveket. :D
24/26 anonim válasza:
Kislányomat Flórának hívják, mi leginkább Flórának szólítjuk, de Florcsinak vagy Flórácskának is hívjuk néha. Meg egyéb kis cuki nevei vannak (amik nem a nevéből jönnek, pl. Tündérbaba, Kiscsillag meg hasonlók), de így csak ketten szólítjuk apával és csak itthon, nem mások előtt. :) Egyik távoli ismerősöm Olívia, őt mindenki Livinek szólítja.
25/26 anonim válasza:
Én is Flóra vagyok:)és engem szoktak becézgetni:Lola,Lora,Lara,Lana,vagy a legjobb barátom Fiónának:)
26/26 anonim válasza:
Én is Flóra vagyok én annyira nem szeretem ha becézgetnek, egyedül a Fló az ami elfogadható. Családon belül még szoktak Floflinak vagy Floflikának becézni, igazából ezekhez is csak hozzászoktam, de nem hinném, hogy másoknak tetszene. És még annyi, hogy a Flóri és a Flórika a Flórián becézése ami egy fiú név, ez egy elég elterjedt tévhit, de nincs sok köze a Flórához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!