Mennyi fizetést vigyen haza egy 3 gyerekes anya, aki természetesen a háztartást is vezeti?
Múltkor megkaptam,hogy csak vakarom a valagamat,ahelyett,hogy az emberem válláról levennék egy kis terhet.
A gyerekeink 3,5 illetve 9 évesek.Közösen neveljük őket természetesen,de mivel én több időt töltök velük,illetve mivel én vagyok a nő,evidens,hogy én vagyok a „nevelőbb” fél.
A háztartás is az én dolgom,bár a párom 1.szóra segít.
Hivatalosan 40 órában vagyok bejelentve,a gyakorlatban kb. 30at dolgozom le,nettó 120.000et keresek,én meg vagyok vele elégedve,a párom is.
Ő Ausztriában dolgozik 14 alkalommal kap 1300Euró fizetést,túlóráznia nem kell soha,heti 40 órás munkaidő.
Igényli a családi pótlékot,ami magyar viszonylathoz képest nem kevés és a 2 kisebbik után a szintén nem kevés Gyest is onnan kaptuk.
Jól és boldogan élünk.
Egy bunkó haverja viszont tegnap este (Na jó kissé piásan) felhozta,hogy nekem szavam ne legyen,mikor ő tart el engem.(Ennél sokkal cifrább volt.)
Tisztelem és becsülöm azért,hogy milyen ember és tényleg tesz a családjáért,de úgy érzem én se vagyok egy utolsó.
Szóval szerintetek mennyi az annyi?
Milyen összegű fizetésnél egyenlítődik ez ki szerintetek?
Még véletlenül se akartam az éltünket pénzben mérni,de remegek a dühtől.
Ha saját példát írtok nem kérek ennyire számszerű összeget,de ha írnátok egy arányt,%ot azt megköszönném.
ilyen ora berem lenne, meg fizetnek a tulorat, 2-300 at kapnek havonta, szoval jobb ha a haver csondbe marad.
es az se biztos, h tobb iskolad van (nem bantasnak)
en osszetennem a kezem ha ennyiert-ennyit kapnek.
igy gyereket se merek vallalni, mig vmi szakmamhoz kozelebb allot nem talalok :/
Amennyit kap, éppen annyit.
A haver nem tudja szerintem, milyen hatalmas szerencse és mekkora elszántság kell ma ahhoz, hogy egy 3 gyerekes anyukát alkalmazzanak.
Semmi okod szégyenkezni! Klasszul csinálod.
egyrészt a havernak semmi köze hozzá.
Másrészt meg fáj az igazság? Eddig nem nagyon dolgozhattál, többet voltál gyesen, mint munjkában... főleg, ha gyest kaptál, ami a pelenkára se nagyon elég, szerinted ki tartott el, ha nem a párod???
Annyit vigyen haza, amennyi megfelel a családjának, és ne annyit, amennyi megfelel egy bunkó havernak meg néhány GYK válaszolónak. Remélem fogtad a lényeget!
Az a baromi nagy gond inkább, hogy ebből ügyet csinálsz! El se kellett volna jutnod odáig, hogy kiírd ezt a kérdést.
A havi 120.000Ftos fizetés tökéletes 3 gyerek és háztartás mellett.
Kedves utolsó,hol keres meg egy átlag 3 gyerekes anyuka Magyarországon 240.000et?
Nettóba ráadásul?
Egy átlag magyar férfi nem keres ennyit itthon.
Googlezd le.
Egyébként meg én baromi mérges vagyok erre a témára.
Anyuka egy csomó mindent bevállal,hogy a férjének ne kelljen oviba-bölcsibe-iskolába rohangálnia,így az nyugodtan tudja keresni a nagy pénz!
És ha anyuka behúzná a kéziféket,hogy márpedig osztozzunk meg mindenen?
Gyerekek,háztartás?
Apuka nem tudna kint dolgozni,nem tudna így keresni.
Mennyivel lennének előbbre.
Semennyire.
Szerintem okosan és szépen csináljátok.
Én is szeretnék,ha lehetne 3 gyerekem és ilyen igenis JÓL FIZETŐ munkám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!