Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Együtt lehet élni egy testi...

Együtt lehet élni egy testi fogyatékos nővel?

Figyelt kérdés
Olyanra gondolok, hogy az egyik kezét szinte nem is használja, egyébként más baja nincs. Nehézségei vannak a főzésnél, jogsija nem lesz, és gyereket sem nagyon akar, mert fél, hogy nem tudná fél kézzel ellátni.
2009. dec. 5. 10:17
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
92%
Aki ezt el tudja fogadni,miért ne!!??
2009. dec. 5. 10:22
 2/28 A kérdező kommentje:
És szerinted van olyan aki elfogadja?
2009. dec. 5. 10:25
 3/28 anonim ***** válasza:
92%
Ha el tudod fogadni őt olyannak, amilyen és segitesz is neki, akkor igen. Nem kell félnie a gyerekvállalástól, mert vannak (sajnos) olyan nők is, akik kezek hiányában két lábukkal teszik tisztába babáikat...A főzésbe besegithetsz, autót vezetni pedig nem minden nőnek muszáj.
2009. dec. 5. 10:27
 4/28 anonim ***** válasza:
92%

nagyon sokan elfogadják...segíteni kell neki, mellette lenni.

egy ilyen ember sokszor sokkal többet ér egy egészséges embernél!

5/28 anonim ***** válasza:
100%
Biztos van, aki elfogadja, ha a nő nem egy hisztis hárpia egyébként. Élnek együtt vakok és süketnémák is boldog házasságban, gyerekekkel is.
 6/28 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom, te vagy az a nő. Miért ne lehetne?
2009. dec. 5. 10:31
 7/28 anonim ***** válasza:
100%

A suliba volt egy lány,akinek csuklóból hiányzott a keze.Simán főzött,sőt a varrás volt az egyik hobbija.

Most nem tudom mi van vele,de tuti,hogy vállalt gyermeket is.

2009. dec. 5. 10:33
 8/28 A kérdező kommentje:

Igen, én vagyok.

Sokan amikor megtudták, hogy mi a "titkom", szép lassan elkoptak. Van egy ember, aki elfogadja, és szeret, de félek, hogy az együttélés során rájönne, hogy mégsem én vagyok neki az igazi.

2009. dec. 5. 10:35
 9/28 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a belső érték sokkal többet számít!
2009. dec. 5. 10:39
 10/28 anonim ***** válasza:
100%

Volt valami nő a TV-ben is, ha jól rémlik, keze és lába se volt, valami kis (szebben nem tudok fogalmazni) csonk volt (nem biztos), mégis volt gyereke, és szerető férje.

Hajrá, ne add fel. :)

2009. dec. 5. 10:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!