Együtt lehet élni egy testi fogyatékos nővel?
Figyelt kérdés
Olyanra gondolok, hogy az egyik kezét szinte nem is használja, egyébként más baja nincs. Nehézségei vannak a főzésnél, jogsija nem lesz, és gyereket sem nagyon akar, mert fél, hogy nem tudná fél kézzel ellátni.2009. dec. 5. 10:17
1/28 anonim válasza:
Aki ezt el tudja fogadni,miért ne!!??
2/28 A kérdező kommentje:
És szerinted van olyan aki elfogadja?
2009. dec. 5. 10:25
3/28 anonim válasza:
Ha el tudod fogadni őt olyannak, amilyen és segitesz is neki, akkor igen. Nem kell félnie a gyerekvállalástól, mert vannak (sajnos) olyan nők is, akik kezek hiányában két lábukkal teszik tisztába babáikat...A főzésbe besegithetsz, autót vezetni pedig nem minden nőnek muszáj.
4/28 anonim válasza:
nagyon sokan elfogadják...segíteni kell neki, mellette lenni.
egy ilyen ember sokszor sokkal többet ér egy egészséges embernél!
5/28 anonim válasza:
Biztos van, aki elfogadja, ha a nő nem egy hisztis hárpia egyébként. Élnek együtt vakok és süketnémák is boldog házasságban, gyerekekkel is.
6/28 anonim válasza:
Gondolom, te vagy az a nő. Miért ne lehetne?
7/28 anonim válasza:
A suliba volt egy lány,akinek csuklóból hiányzott a keze.Simán főzött,sőt a varrás volt az egyik hobbija.
Most nem tudom mi van vele,de tuti,hogy vállalt gyermeket is.
8/28 A kérdező kommentje:
Igen, én vagyok.
Sokan amikor megtudták, hogy mi a "titkom", szép lassan elkoptak. Van egy ember, aki elfogadja, és szeret, de félek, hogy az együttélés során rájönne, hogy mégsem én vagyok neki az igazi.
2009. dec. 5. 10:35
9/28 anonim válasza:
Szerintem a belső érték sokkal többet számít!
10/28 anonim válasza:
Volt valami nő a TV-ben is, ha jól rémlik, keze és lába se volt, valami kis (szebben nem tudok fogalmazni) csonk volt (nem biztos), mégis volt gyereke, és szerető férje.
Hajrá, ne add fel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!