Hogyan lehetne megoldani a párom szüleivel, hogy legyenek ránk tekintettel, ha alszunk?
Most ott lakunk párom szüleinél, amíg fősulisak vagyunk. Én költöztem oda pár hónapja. És rájöttem, hogy a szüleit nem érdekli, ha mi aludni szeretnénk, ők üvöltve hallgatják a tv-t, telefonálnak, vagy épp beszélgetnek. Mindezt nyitott ajtónál, és teljesen mindegy, hogy este 9 van, hajnal kettő, vagy reggel hat.
Párom már régebben, az én költözésem előtt is kérte őket, hogy halkabban, de az apja válasza erre, hogy ő halkabban nem hallja, de dokihoz nem megy. Szóval megbeszélni nem lehet, mert az anyja meg egyből rávágná, hogy költözzünk el. Az ajtó nemrég lett megcsinálva, és becsukva hihetetlen sokat szigetel, de ők nem csukják be. Ha mi este becsukjuk, akkor egyből nyitva marad, amint valamelyikőjük kimegy wc-re például. És akkor megint üvölt a tv, és mi felébredünk.
Mit tehetnénk még? Költözés nem megoldható, annyi pénzünk nincs, mindketten tanulunk, párom talán nyáron megy dolgozni, de még ez is bizonytalan. Én két év múlva végzem csak:S
Ti mit tennétek a helyemben? Kérlek segítsetek, már-már elaludni is félek:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!