Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehetne megoldani a...

Hogyan lehetne megoldani a párom szüleivel, hogy legyenek ránk tekintettel, ha alszunk?

Figyelt kérdés

Most ott lakunk párom szüleinél, amíg fősulisak vagyunk. Én költöztem oda pár hónapja. És rájöttem, hogy a szüleit nem érdekli, ha mi aludni szeretnénk, ők üvöltve hallgatják a tv-t, telefonálnak, vagy épp beszélgetnek. Mindezt nyitott ajtónál, és teljesen mindegy, hogy este 9 van, hajnal kettő, vagy reggel hat.

Párom már régebben, az én költözésem előtt is kérte őket, hogy halkabban, de az apja válasza erre, hogy ő halkabban nem hallja, de dokihoz nem megy. Szóval megbeszélni nem lehet, mert az anyja meg egyből rávágná, hogy költözzünk el. Az ajtó nemrég lett megcsinálva, és becsukva hihetetlen sokat szigetel, de ők nem csukják be. Ha mi este becsukjuk, akkor egyből nyitva marad, amint valamelyikőjük kimegy wc-re például. És akkor megint üvölt a tv, és mi felébredünk.

Mit tehetnénk még? Költözés nem megoldható, annyi pénzünk nincs, mindketten tanulunk, párom talán nyáron megy dolgozni, de még ez is bizonytalan. Én két év múlva végzem csak:S

Ti mit tennétek a helyemben? Kérlek segítsetek, már-már elaludni is félek:(

2009. dec. 4. 23:06
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
Ez gáz, hogy ennyire nincsenek rátok tekintettel. De hogy is van az az ajtó sztori? Miért nem lehet becsukva tartani? Zárjátok kulcsra belülről, és akkor nem tudják ők nyitva hagyni (ámbár nem értem milyen ajtóról van szó...)
2009. dec. 4. 23:09
 2/24 anonim ***** válasza:
A ti szobátoknak nincsen ajtaja? Azt nem szigetel ugyanúgy?
2009. dec. 4. 23:10
 3/24 A kérdező kommentje:
Nekünk is van ajtónk, meg nekik is, és a két szoba egymás mellett van. És annyira hangosan hallgatják, hogy az ő ajtajukat is be kellene csukni, hogy a mi csukott ajtónkon keresztül ne halljuk. De ők nem csukják be, vagy ha mi becsukjuk az első kimenetel után nyitva hagyják.
2009. dec. 4. 23:13
 4/24 anonim ***** válasza:
83%
sosem egészséges ha 2 generáció együtt lakik.
2009. dec. 4. 23:15
 5/24 A kérdező kommentje:
Valami bővebb választ valaki? Nem tudunk elmenni, még legalább ez az év van, ha több nem, de max 3 biztosan. Mit tegyünk? Hogyan értessük meg velük, vagy én hogyan tegyem túl magam az alvástól való félelmemen?
2009. dec. 4. 23:20
 6/24 anonim ***** válasza:
81%
Az ő házuk, ti ott csak vendégek vagytok. Nektek kell alkalmazkodni. Ha nem megy, akkor menjetek albérletbe, amit fizessetek diákmelóból.
2009. dec. 4. 23:22
 7/24 anonim ***** válasza:
Probáljátok ezt velük megbeszélni, közös "nevezöre jutni " mindkét ajto zárva esetleg, ha nem megy nincs mit csinálnotok, csak türni, mert ugye ök adnak nektek szállást, az övéké a ház.
2009. dec. 4. 23:27
 8/24 anonim ***** válasza:
100%
Vágjatok és ragasszatok a ti ajtótokra belülről szőnyegpadlót, az rengeteg hangot levesz. Mivel lényegében szívességet tesznek nektek azzal, hogy a lakásukban élhettek, sajnos nektek kell alkalmazkodni. Kívánom, hogy minél hamarabb a saját lábatokra állhassatok!
2009. dec. 4. 23:33
 9/24 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem meg amig te másoknál laksz addig nagyon rondán szólva kuss a neved.
2009. dec. 5. 00:00
 10/24 anonim ***** válasza:
Igen, sajnos ez van. Ők ezek szerint lesz*rják, mert a saját lakásuk, te meg fogd be a pofád... Ez van sajnos. Ha nem akarnak, nem is lesznek tekintettel rátok.
2009. dec. 5. 00:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!