Nincs meg az anyakönyvi kivonatom! Hogyan csináltassak igy uj személyit?
Figyelt kérdés
10-ére van időpontom uj személyi csináltatásramert a régi lejárt. De nincs meg az anya könyvi kivonatom. Hol kell kérni másolatot? Az okmányirodában? Próbáltam kérni időpontot anyakönyvi kivonat csináltatásjoz az okmányirodába de a portás nem mondta h melyi kgombot kell akkor választani2009. dec. 4. 13:36
1/15 anonim válasza:
a régi alapján csinálják az új személyit
2/15 anonim válasza:
Amikor én elhagytam a születési anyakönyvi kivonatomat,abba a kerületbe mentem ahol születtem,és az önkormányzatnál érdeklődtem....
3/15 A kérdező kommentje:
a régi személyim meg van,de ilyen tájékoztatón azt irták h a lejárt személyi csináűltatáshoz kell az anyakönyvi kivonat.
Az önkormányzaton kértema szem.cseréhez is időpontot,de a portás nem tudott segíteni abban h mit kell nyomni ha anyakömyvi kivonat másolat kelle. És csak időponttal tudok ilyeneket megkérdezni.De ha nem tudok kérni időpontot hogyan kérdezzem meg? Most akkor hogyam leszszemélyim?: pedig nagyon kéne h meglegyen már az uj
2009. dec. 4. 13:47
4/15 anonim válasza:
Akkor hívd fel az önkormányzatot telefonon, és kérdezd meg tőlük, hogy melyik gombot nyomd meg a gépen, mert a portás nem tudja megmondani. Nehogy már visszafordulj az ajtóban!
5/15 anonim válasza:
Drágm rég feltalálták a telefont
6/15 anonim válasza:
Anál az önkormányzatnál kell kérni, ahol megszülettél, persze némi anyagi vonzattal
7/15 A kérdező kommentje:
Folyamatosan hívok őket,de csak az a hülye dal szól h várjak amig nem kapcsolnak vkit
2009. dec. 4. 14:37
8/15 anonim válasza:
Hol születtél? Annak a városnak az illetékes anyakönyvvezetőjéhez írsz kérvényt. Illetéke 2200 Ft. Levélben is megkérheted. Ha hamarabb kell, akkor veszel illetékbélyeget, személyesen bemész az anyakönyvvezetőhöz. Rögtön kiállít neked születési anyakönyvi kivonatot.
9/15 anonim válasza:
Új személyihez nem kell anyakönyvi kivonat. Tuti, mert én is most csináltattam, és nem kértek.
10/15 anonim válasza:
Anyakönyvi kivonat másolatot nem az okmányirodában kell kérned, hanem az anyakönyvi hivatalban.
És ha minden igaz ott ahol születtél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!