Mennétek a helyemben? Hétfőn lesz 2 hete, hogy megkaptam a h1n1 elleni oltást, de a párom holnapra meglepit szervezett. Nem tudom mi azt sem hol, de már a gyerekeket is "lepasszolta".
Figyelt kérdés
Ti elmennétek?
Nem szeretném megsérteni, de félek is....
2009. dec. 3. 17:03
11/17 anonim válasza:
Ne viccelj, csúcs férjed van! Ugye ez csak egy poén kérdés?
12/17 anonim válasza:
Nem lehetsz ennyire dinka!!!!
Ma oltattam be a gyerekeimet, a doki azt mondta, két hét, míg védettséget ad, az nálad szinte letelt....komolyan nagyon hülye vagy, már bocs, hogy így látatlanban....anyám..minden nő odáig lenne, ha ilyen férje lenne!!!
13/17 anonim válasza:
Basszus... miért van az, hogy nekem ennél csak komolyabb problémáim vannak?
14/17 anonim válasza:
Ezek szerint a tavalyi madárinfluenzát is megúsztad...Hidd el, az idén is szerencséd lesz, és ezt is megúszod. Basszus, ha én ezt mondanám a férjemnek, hogy jajj, ne legyen már meglepi, mert itt a küszöbön a H1N1, leshetném, hogy az életbe mégegyszer meglepit szervezzen nekem. Nem vagy Te egy kicsit nyavalygós, aggodós?!
15/17 anonim válasza:
Én is parás vagyok, de azért Te rajtam is túlteszel! Az orvosom azt mondta, MAXIMUM 2 hét a védettség kialakulása, de általában 10 nap körül van. Ne aggódj ennyire, nehogy már megsértsd a párodat!
16/17 anonim válasza:
Most komolyan... akkor 2 hete az utcára se léptél ki? A gyerekeket meg gondolom berakod a fertötlenitő kamrába amikor az iskolából hazaérnek. Kérj szülinapodra vegyvédelmi ruhát.
17/17 anonim válasza:
Jézusom. Ha tudnád,h hány ember van,aki be sem oltatta magát.... Te beoltattad magad,mégis félsz....ahjjj.Gondolkozz egy kicsit mielött kérdezel. Nem bunkóságból írtam!! Csak sok ember van,aki ezért inkább leolt Téged. lásd a 19:11-es válaszolót....nem lehet semmi bajod. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!