Miért nem képesek az emberek legalább a családjukért megváltozni?
Páromnak fontosabb a csavargás mint a családja. 24 éves lányával sosem törődött, haverozott, csavargott, bűnözött.
Mikor összejöttem vele úgy tünt, hogy megváltozott, de most kezdi előlről. 44 évesen sem tud megváltozni?
Nem fog megváltozni. te mit szóólnál ahhoz, ha akit szeretsz, azt kérné tőled, hogy változz meg, az ő kedvéért, mert már nem szeret olyannak aki valójában vagy. Most valakit mást szeretne benned. Igen csak összezavarodnál.
neki csak arra vagy jóó, hogy kimosd a szaros gatyáját, takarits, stb. A te értékitéleted előtte semmis. Szerencséd ha eddig nem változtál meg, és nem kezdtél el az ő értékitélete szerint élni. Nagykorú, az ő dolga a börtön. ha te tennél olyat, a te dolgod lenne.
Én mielőbb rendezném az életem, mert előttem még sok nyugodt kiegyensulyozott év áll, és biztosan él az a férfi aki engem vidámnak és boldognak szeretne látni. A gyöngédségről már nem is beszélve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!