Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Bátyám barátnőjéről kiderült,...

Bátyám barátnőjéről kiderült, hogy nem akar gyereket. Emiatt most áll a bál, anyuék azt akarják, hogy bátyám szakítson. Hogyan békítsem meg őket?

Figyelt kérdés

Bátyám is szeretne gyereket, szerinte előbb-utóbb majd a barátnője is meggondolja magát.

Hogyan győzzem meg anyuékat, hogy ebbe ne szóljanak bele?

2014. jan. 14. 12:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
67%

"A lány azért nem akar, mert szépségszalonja van és nem akarja elveszíteni a vendégeit."

Hacsak nem kerülnének emiatt tarthatatlan anyagi helyzetbe, akkor nem ezért nem akar, hanem mert nem vágyik rá.

2014. jan. 14. 12:59
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem próbáld megértetni a szüleiddel, hogy a bátyád értelmes, felnőtt ember, aki képes felelősségteljesen dönteni. Attól, hogy nem beszélnek vele a helyzet nem lesz jobb, sőt. Akkor is a fiuk marad, ha úgy dönt, hogy lemond a gyerekről a barátnője miatt. Mondd el, hogy neked nagyon kellemetlen, hogy legközelebbi hozzátartozóid nem beszélnek egymással és te vagy középen.

27/n

2014. jan. 14. 13:11
 13/16 anonim ***** válasza:
84%
azt nem értem, hogy a szüleidnek mi köze a bátyád és az ő barátnője nemi szerveihez?
2014. jan. 14. 13:37
 14/16 anonim ***** válasza:
33%

"Azt, hogy egy nő nem akar gyereket, azt akkor illik közölni, amikor megismerkedik a faszival,"

Persze, már az első randi előtt be kell a nőnek jelenteni, hogy ő bizony nem fog dugni, ha a fene fenét eszik se. Így gondolod? Vagy mondjuk elég, ha esküvő előtt közli, hogy ő most kivár.

2014. jan. 14. 13:40
 15/16 anonim ***** válasza:
86%

Sehogyan sem. Ha a nő nem akar gyereket, akkor nem is fog szülni. Ezt tudomásul kell vennie a bátyádnak, vagy pedig most dobbantson. A nő korrekt volt, mert legalább nem árult zsákbacicát. :)

A szüleidet nem kell győzködni. Amit most csinálnak, az a lehető legrosszabb stratégia: ha ezt így folytatják, el fogják marni maguktól a fiukat.

Te pedig sose állj középre, mert minden mindig azon csattan, aki békíteni akar. Ne győzködj senkit, egyszerűen pucolj a tűzvonalból és tedd a magad dolgát. Hidd el, ilyenkor ez a legjobb stratégia.

2014. jan. 14. 15:57
 16/16 anonim ***** válasza:
56%
Egyébként megértem anyudékat, ők is tudják, hogy a bátyád akar gyereket, és ezzel a mostani nőjével nem fognak vállalni, ergó vagy elveszi, és később elválnak a gyermektelenség miatt, vagy már most dobbant. Szóval egy szülőnek nehéz nézni karba tett kézzel, hogy a fiuk elpocsékolja a legszebb éveit egy nőre, akivel nem egyeznek a terveik... Én ezt megértem, talán később kompromisszumra jutnak, és az egyik fél engedni fog, addig is, talán szervezhetnél egy közös vacsit, ahol nyugodtan megbeszélhetik, hogy a szüleid csak aggódnak, a bátyád meg élni akarja az életét...
2014. jan. 14. 16:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!