MIt vegyek karácsonyra? KÉrlek írjatok ötleteket.
Nem tudom, h mit vegyek páromnak, aminek örülne. (2 éve együtt vagyunk, van egy kisbabánk is)
Azaz, amit szeretne az 100 ezres nagyságrendek, meg közös kasszán vagyunk amúgy, amiből a több része a pénznek az ő jóvoltából van. Szal ilyesmit úgy is ő vesz majd magának.
Írjatok kérlek, h mit lehetne.
Ő otthon vagy egész nap, néha megy tárgyalásokra. Mikor otthon vagy a számítógépén dolgozik, ebből szeretne egy újat pl.
Igen pl egy jó laptopot szeretne, tudom is milyet, de az nem olcsó pl. De ő üzlet ember és ha van üzlet ő megvesz majd ilyesmit.
Meg nem is az a lényeg, h ki tud több pénzt költeni.
De nem a pénz a lényeg neki sem. Nagyon szeretjük egymást.
Szeret sportolni, néha eljár kocogni, fallabdázni, de ezekhez megvan a felszerelése.
Azt nem akarja, h ruhát, parfümöt vegyek neki.
Szereti a finom sütiket, kajákat, csak az a baja, h cukor van bennük meg hízlal, tehát ízlene neki, ha csinálnék vmi finomat, de tána me nyavajogna, h holnaptól nem eszik semmi ilyesmit.
Akkor ne tárgyi ajándékot vegyél neki,hanem szórakozást.Ha sokat dolgozik,akkor lehet a kikapcsolódásnak örülne.Például most van egy "kiállítás" legyél te is helyszínelő (NCIS).Kipróbálhat dolgokat,nyomozhat stb. Vagy színáházjegy egy vidám darabra utána asztalfoglalás egy jó étterembe,ha szeret enni.Csak kettesben,gyerek addig nagyszülőknél...
Vagy mozi,nem tudom látott-e már 3D-s filmet,nagy élmény.Vagy nem tudom milyen az anyagi helyzetetek,de például egy hétvége valamelyik kastélyszállóban.Bikalon például nemsokára teljesen elkészül,ahol korhű ruhákban,korhű ételeket lehet fogyasztani azt hiszem Mátyás korabeli,de ebben nem vagyok biztos.
Valami ilyesmiben gondolkodnék,ha megvan mindene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!