Mit vehetnék férfinak évfordulóra?
Figyelt kérdés
Most leszünk 2 évesek, és nincs ötletem, mit vehetnék. Valami kreatívat akarok! Kérlek segítsetek! 22/L2009. dec. 1. 09:07
1/5 anonim válasza:
Egy üveg bort, vagy valami jóféle házipálinkát szép üvegbe töltve, felcimkézve, lezáratva. De akkor legyen valami különleges. (pl: házi eper pálinka, borból pedig ajánlom Irsai Olivér bármely borát, mert szerintem nagyon jó)
Az esküvőkor vagy az eljegyzéskor meg fel lehet bontani. Addig is érik...
A férfiak szeretik az ilyet. :)
Sok sikert és boldogságot!
2/5 anonim válasza:
Én elsőre egy bögrét vettem, amire rányomtatták a fotónkat, és mellé egy felsőt, meg csokit, másodikra pedig egy komolyabb gyújtót, amibe belevésettem, hogy második évforduló, és, hogy szeretem :)
3/5 anonim válasza:
Ja, és kimaradt, hogy egy naptárat is készítettem a másodikra, minden hónapban egy abban a hónapban történt közös képünk várta :) És bejelöltem a fontosabb dátumainkat :) Szuper volt felelevenítve az együtt töltött két évünk :D
4/5 anonim válasza:
Itt nézz körbe! Ez a tuti: [link]
5/5 anonim válasza:
Ha a hozzád legközelebb állóról sem tudod, hogy minek örülne most, akkor hogyan választasz ajándékot a többieknek?
2 év nem olyan hosszú idő, hogy kimerüljön az ötlettárad, mert már mindent megvettél. Van valami hobbija esetleg? Van-e kedvenc oldala, amit gyakran megmutat, vagy egy kirakat, ami előtt gyakran megálltok?
A naptár a fontos dátumokkal és saját fotókkal jó és hasznos ötlet ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!