Ma meghalt az egyik nagybátyám, nem tudok aludni, mit tegyek?
Figyelt kérdés
2014. jan. 11. 00:32
11/18 anonim válasza:
19 évesen én leszartam volna, hogy anyukám mit enged egy rokonnal kapcsolatban.
Nem mindig tudunk elbúcsúzni a szeretteinktől, de emiatt ne legyen lelkiismeret-furdalásod.
12/18 A kérdező kommentje:
Sajnos hirtelen, váratlanul tudtuk meg. Akkor még anyám tartott el, ezért tettem azt, amit ő mondott. Mostanában akartam megkeresni nagybátyámat, hogy van, de elkéstem...
2014. jan. 11. 01:12
13/18 anonim válasza:
Nem te tehetsz róla.
Benned meg volt a jó szándék, csak későn tudtál volna találkozni vele.
Term. menj el a temetésre, ródd le a kegyeletedet, és járj vissza minden évben.
14/18 anonim válasza:
akkor beszélgess vele most, ott van még a közeledben a lelke, hívd, és vele beszélgess, ne velünk, mondd el neki, amit mondani akarsz erről az egész helyzetről.
Hangosan akár.
És lesz temetése?
El tudsz menni rá?
15/18 A kérdező kommentje:
Alap, hogy megyünk a temetésére, igaz, csak 3man, vagy 4en leszünk. Még a volt barátom is eljön, mert nagyon kedvelték egymást nagybátyámmal. Fejben már elmondtam neki, amit szerettem volna, hogy tudjon, pl. hogy sajnálom, hogy nem lehettünk mellette, és egyedül kellett meghalnia.
2014. jan. 11. 01:21
16/18 anonim válasza:
Folytasd csak, még nem beszélted neki ki Magad, ha fájdalmad van.
17/18 anonim válasza:
Ha két napig egyáltalán nem alszol, egy percet sem, akkor azonnal menj el orvoshoz és kérj tőle nyugtatót. Én is gyászban vagyok, nem tudok gyógyszer nélkül aludni (élni se).
És részvétem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!