Mindenki kap a férjétől valamit karácsonyra?

én nem kapok tőle semmit.megbeszéltük,hogy inkább a gyerekeknek veszünk,rájuk költjük a pénzt!(bár lehet azért vmi apróságnak én is örülnék)
egyébként meg kéne próbálni valahogy egy picit rejtve mondani neki,hogy szeretnél valamit karácsonyra.pl említs meg neki egy könyvet beszélgetés közben ami neked tetszik vagy vmi hasonló. :)

Mi már 3. éve külön élünk a férjemmel, de elég jó a kapcsolatunk, minden nap jön a gyerekekhez, rendesen ad gyerektartást is, mindent megbeszélünk...
Karácsonykor és szilveszterkor nálunk ünnepel és nem csak a gyerekeknek vesz ajándékot, hanem nekem is (általában értékes albumokat, drága könyveket, márkás likőrt, ilyesmiket), pont úgy, mint régen...
Én is megajándékozom őt!
Szerintem az sem mindegy, mit látnak a gyerekek : azt a mintát tanulják meg, amit tőlünk látnak!!!
Nem valami jó, ha azt látják, hogy Apu nem ad ajándékot Anyunak és fordítva...

mi tavaly megbeszéltuk,hogy a gyerkocnek veszunk inkább, mi ugyis megvesszuk egymásnak, amire szukség van, a karácsonynak meg nem ez a lényege...ez volt az elso és utolso alkalom, nagyon fura volt a karácsony, hiányérzetem volt, ugyhogy megértem, mire gondolsz. idén egész biztosan meglepjuk egymást, még ha csak aprosággal is, mondtam, h egy képeslapnaka is orulnék;)
beszéljetek rola szerintem ti is, nyiltan)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!