Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mindenki kap a férjétől...

Mindenki kap a férjétől valamit karácsonyra?

Figyelt kérdés
Évek óta nem kaptam semmit a páromtól,ő azt mondja azért mert nem tudja megvenni amire vágyom mást meg feleslegesnek tart.Nekem már az is örömet szerezne ha kapnék egy könyvet TŐLE, nagyon szeretek olvasni,szeretem az apróságokat,az hogy szeretnék egy szép aranykArika fülbevalót az nem azt jelenti hogy csak azt és semmi mást...amúgy minden okéy köztünk ,19éves házasok vagyunk,3gyerkőccel:).Vagy csak hiszem hogy minden rendben van...?
2009. nov. 30. 19:48
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

én nem kapok tőle semmit.megbeszéltük,hogy inkább a gyerekeknek veszünk,rájuk költjük a pénzt!(bár lehet azért vmi apróságnak én is örülnék)

egyébként meg kéne próbálni valahogy egy picit rejtve mondani neki,hogy szeretnél valamit karácsonyra.pl említs meg neki egy könyvet beszélgetés közben ami neked tetszik vagy vmi hasonló. :)

2009. nov. 30. 19:56
 2/6 anonim ***** válasza:
az lemaradt,hogy hátha így eszébe jut,hogy azt megvehetné neked karácsonyra :)
2009. nov. 30. 19:57
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Bár voltak anyagilag nehéz éveink, de valami apróságot mindíg kaptam. SZerintem ez nem az összegről szól, hanem arról, hogy szeretetből meglepem a másikat valamivel aminek örül. Gondolok rá. Azt pedig lehet egy könyvvel, egy sállal, akármilyen aprósággal is.
2009. nov. 30. 19:58
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!Már beszélgettünk erről,de...semmi reakció,csak sajnálkozik karácsonykor mikor kap ajándékot:(Persze nekem ez így kínos,de nagyon szertek adni....és kapni is:)
2009. nov. 30. 20:02
 5/6 anonim ***** válasza:

Mi már 3. éve külön élünk a férjemmel, de elég jó a kapcsolatunk, minden nap jön a gyerekekhez, rendesen ad gyerektartást is, mindent megbeszélünk...

Karácsonykor és szilveszterkor nálunk ünnepel és nem csak a gyerekeknek vesz ajándékot, hanem nekem is (általában értékes albumokat, drága könyveket, márkás likőrt, ilyesmiket), pont úgy, mint régen...

Én is megajándékozom őt!

Szerintem az sem mindegy, mit látnak a gyerekek : azt a mintát tanulják meg, amit tőlünk látnak!!!

Nem valami jó, ha azt látják, hogy Apu nem ad ajándékot Anyunak és fordítva...

2009. nov. 30. 20:18
 6/6 anonim ***** válasza:

mi tavaly megbeszéltuk,hogy a gyerkocnek veszunk inkább, mi ugyis megvesszuk egymásnak, amire szukség van, a karácsonynak meg nem ez a lényege...ez volt az elso és utolso alkalom, nagyon fura volt a karácsony, hiányérzetem volt, ugyhogy megértem, mire gondolsz. idén egész biztosan meglepjuk egymást, még ha csak aprosággal is, mondtam, h egy képeslapnaka is orulnék;)

beszéljetek rola szerintem ti is, nyiltan)

2009. nov. 30. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!