Van itt olyan, vagy ismertek olyat, aki megbánta, hogy gyereket vállalt?
Szia!
Sokan nem a gyerekvallalast banjuk meg :)
Hanem, hogy annak szulunk aki nem erdemli meg, hogy akkora kincse lehessen, mint a Gyereke!
09:59
Édesanyám is hasonlót érezhet. Nem panaszkodik, de egyszer mondta, hogy ha újrakezdhetné, nem akkor vállalt volna gyereket, amikor, nem azzal, akivel. Bár így is akkor vállalt, mikor már minden vágya egy baba volt. Azaz én.
Én is érzem, hogy édesapámmal nem illenek össze, de megvannak, próbálnak alkalmazkodni, és persze mindent megtesznek értünk.
Igen, magamat. :(
Sajnos azt hiszem, az én drága gyermekeim sokkal jobb anyát érdemelnének. Mai eszemmel azt tanácsolnám saját magamnak, hogy ne vállaljak gyereket. Nem tudom kordában tartani őket. Kevés a türelmem, nem tudok következetes sem lenni, és szépen elcseszem az életük megalapozását ezzel a viselkedéssel. Folyamatosan dolgozom rajta, hogy jobb legyen, bízom benne, hogy még talán nem késő(5 éves a nagyobbik), de bizony én rettenetesen vágyom a gyerekek előtti életemre....igaz segítségem semmi nincs a férjemen kívül(nagyszülők távol, barát nincs, meg pénz sem babysitterre...)Tudjátok, már 5 éve nem sétáltam kéz a kézben a férjemmel...
Köszönöm az eddig érkezett válaszokat, mindenkinek ment a zöld kéz.
És igen, nők és férfiak véleményére/érzéseire is kiváncsi vagyok.
Én a szüleimről tudnék írni egy keveset. Nekem nincs gyerekem.
2. gyerek vagyok. Én is lány lettem , meg a nővérem is. Ő 32 éves.
Apám nem szeretett engem soha. Most sem.
Soha egy őszinte ölelést nem kaptam tőle, se azt, hogy valaha kimondta volna hogy szeret engem.
Szerinte az volt a szeretet, hogy nem dobott ki az utcára, és pénzzel felnevelt. Mert szeretetet nem kaptam.
Olyanokat mondott nekem, hogy fiút várt.
Én nem vagyok emberi lény.
én nem fogok soha egy pasinak sem kelleni, ezért csak fagyasztott gyerekem lehet.
Nem is vagyok a lánya, csak úgy találtak engem a kukában (ezt mondta anyám is, és a nővérem is, és jót röhögtek) Amúgy sokszor mondták ezt azóta is. Őszintén , ki mind ilyet egy 10 éves gyereknek?
Amióta férjhez mentem, néha napján eszébe jutok. Olyankor telefonon olyanokat kérdezget, hogy mikor hagy már el a férjem, és megvert e már , meg ilyenek...
Szóval ha jól sejtem az én apám megbánta hogy engem bevállalt.
Érdekes dolog ez. A férjemnek 3 éves korában meghalt az apukája. Szóval apa nélkül nőtt fel. Emiatt sokat szomorkodott.
Nekem mindig volt biológiai apám. De soha nem volt igazi apa, aki szereti a gyerekét. A férjem utálja az én apámat azért ahogy bánt velem, szóval még azt sem mondhattam neki, hogy odaadom az enyémet. Mert annál még az árvaság is jobb lehet....
Anyám pedig érezhetően a nővéremet szereti jobban. Leheletnyivel jobb a kapcsolatunk, de nem sokkal. pl Sokat kritizál engem a mai napig. A szokásos semmi se jó amit én csinálok stílusban. De néha vannak jó pillanatok is.
27N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!