"Kitűnő érettségim, Egyetemi abszolvációm, nyelvizsgám van, jogsi, Ecdl... "
Mi az az egyetemi abszolváció? Már másodszorra olvasom és nem tudom, hogy mit jelent.
2014. jan. 9. 11:11
12/20 anonim válasza:
Én 2 évig voltam munkanélküli 3 szakmával vidéken sajnos nem találtam semmit. Közben voltam közmunkás is, élmény volt. Közben szereztem még egy szakmát estin.
A lényeg az, hogy ne hagyd el magad. Ne engedd, hogy a napok menjenek, egyik a másik után, mert azt nagyon könnyen megszokod és onnan nagyon nehéz visszaállni. Fejleszd, képezd magad ahogy tudod és persze érdeklődj mindenhol. Sok szerencsét.
2014. jan. 9. 11:12
13/20 anonim válasza:
Egyetemi abszolváció:
Jogon azt jelenti, hogy megvan az összes vizsgád, viszont az államvizsgáid még nincsebek meg.
Van olyan kar ahol megvan az államvizsgád is, csak nincs nyelvvizsgád.
2014. jan. 9. 11:16
14/20 anonim válasza:
Még nem államvizsgáztam le, de végeztem a sulival...
Szerintem a keresett szó az "abszolutórium" lesz...
2014. jan. 9. 11:29
16/20 anonim válasza:
Mindkettő helyes...nálunk így használják, a suliban ezért írtam így, de szerintem nem ez a lényeg..
2014. jan. 9. 11:33
17/20 anonim válasza:
jelenleg is
szintúgy szakmák, nyelvek....
de sehova sem kellek
mindennapos gyötrelem + anyám tart el
2014. jan. 9. 11:47
18/20 anonim válasza:
Fél éve végeztem a sulival (OKJ), lett 2 szakmám is, de semmi, és eléggé a padlón vagyok. Eddig a szakmámban próbáltam keresgélni, el is jutottam interjúkig, megbeszélésekig, de nem kellettem senkinek, szerintem azért mert kezdő vagyok. Sosem dolgoztam még, így bizonytalan vagyok, alig tudok valamit a munka világáról, és szerintem látják rajtam, hogy bizonytalan vagyok. Meg azok után, hogy ennyi sikertelenség ért, jóval kevesebb energiával, motivációval keresek... :( Nagyon rossz, egy büdös naplopónak érzem magam.. :(
2014. jan. 9. 11:52
19/20 anonim válasza:
Nekem is nagyon rossz érzés, hogy nincs munkám. Pedig annyi mindent megtettem!
2014. jan. 9. 12:29
20/20 anonim válasza:
Diploma megszerzése után közel 1,5 évig.
Most részmunkaidős munkám van, nem sok pénz, de legalább a TB-t nem kell fizetni, de mellette keresek jobbat!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!