Alkoholista a tesom köteles vagyok vele egy fedél alatt élni?

Attó függ, hogy jogi vagy etikai/érzelmi a kérdésed.
Ha az a kérdéses, hogy van-e jogod vagy jogi lehetőséged arra, hogy kizárd a lakásból, akkor szerintem kérdezz erről egy szociális tanácsadót.
Ha etikai/érzelmi a kérdésed, akkor nem tudok válaszolni. Neked kell tudnod. Én képtelen lennék kitenni a tesómat, ha bajban van.
De pl. tudok adni neked egy telefonszámot. Alkoholproblémákkal küzdőket segítő hely, és református. Szerintem ők már sok ilyen esetet láttak, hátha tudnak neked tanácsot adni, hoyg mit tehetnél. Hátha még segíteni is tudnak.
Írj privátba, ha kell a szám.

Én ezt így értem. Nem Feltételeztem semmi rossz szándékot tőled, mert gondolom, akkor nem írtad volna be a kérdést, hiszen akkor már rég kidobtad volna.
De ha kell a szám, csak hogy magad számára is tanácsot tudj kérni, hogy mit tegyél, akkor csak szólj nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!