Mit szólnál ha a sógornőd azt mondaná a párodra hogy papucs?
jelen esetben az én élettársamra mondta azt a húga hogy egy papucs.
Mit szólnál?
"Sajnos nekem talpon kell maradnom mert akkor mindenki a fejemre nő! Szerintetek milyen az anyja??? Ha haza jön egy hétre és nem megy(ünk) 3 napig már telefonál! " Na mivan nem tudsz jönni" " Nem látlak" stb"
Te úgy mégis mit képzelsz ilyenkor magadról, vagy mit gondolsz magadban, amikor ezeket leírod?
Írtad, hogy a Te szüleidhez mentek mindig. Tehát van időtök, csak te pont lesza...od az ő anyját.
Az anyja persze hogy telefonál, amikor alig látja a fiát.
Veled tutira nem lehet álom az élet.
Ez a párod ügye, úgy értem neki kell lerendeznie a tesójával. Bár tény, hogy közvetve rád utalt, de végtére is nem veled nyitott vitát. Szerintem tojd le nagy ívben.
A többit a párodnak kell tudnia...
Lehet, hogy tényleg papucs, de ha az neki jó, akkor a tesójának semmi köze hozzá. És az ellenkezője is lehet, hogy nem is papucs, csak a hugicának nem tetszik valami cselekedeted (vagy kompletten te magad), és ahol tud szapul, és próbálja befolyásolni a párodat, hogy ne tegye úgy, ahogy neked jó. Ha valóban szemétkedik a hugica, a párodnak meg van egy csöpp esze, akkor meg lerendezi a hugát, vagy figyelmen kívül hagyja.
Szóval én nem szólnék sokat, csak ha azt látom, hogy a párom a hugica vagy az anyja utasításait követi és ezzel ellehetetleníti a kapcsolatunkat. Amúgy ez eset is amolyan papucsság, csak épp mások az irányítók... Szóval érted...
Ha te elkezdesz háborúzni, a párodat kihagyod, akkor előbb utóbb ő fog elmenekülni tőled is és a húgától+anyjától is...
A férjemre is mondta az öccse régebben. Mi jól kinevettük. azóta lett barátnője és nálánál nagyobb papucs nem kell. Mondogatja is azóta hogy ő szólta ki a férjemet , mi lett őbelőle.
Mi nem akadtunk rajta fent. Többen mondták már a férjemre, hogy biztos az én szavam a döntő stb.. én irányítok. Olyankor mindig csak azt mondom hogy ez a látszat. A férjem csak addig enged amíg neki is jó, onnantól kezdve hogy ő nem akar pl. Lengyelországba utazni, lóval sem tudnám elvonszolni. Szóval akkor ki a papucs.
Nem tudom,hogy papucs e a férjed te te sajnos elég hisztis és b.unkó vagy. Kirohansz mert azt mondják a férjedre hogy papucs? Elkezdesz dudálni hogy lehet már jönni? Jó nagy b.unkó vagy. Bocs de lekellett írnom.
Amúgy a sógornődnek meg nem kellene beleszólnia más házasságába, ha férjed tűri az ilyen kirohanásokat, akkor így járt.
Jól rácáfoltál.
Csak az egész család előtt csináltál belőle papucsot. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!