Foglaljuk össze!? Minden ünnepre, szülinapra várom az ajándéktippeket!?
Itt mindenki leírja a tippeket és utána ne legyen minden második téma ez!!
Már roh*dt idegesítő!
Pláne mikor írjátok,h tudom,h idegesítő,de mit vegyek...ű
Kösziii
Ne legyél már ennyire naiv. :)
Különben is, ki az a hülye, aki mástól vár ajándékötleteket egy olyan embernek, akit csak ő ismer?
Nem értem az előttem levőket, miért nem külön beszélgetnek, hisz ez az oldal arról szól, hogy van egy kérdés és jönnek rá a válaszok. Akinek nincs válasz, csendben marad.
Szóval:
Én anyósomnak egy wok készletet vettem, anyunak is valami konyhai cuccot. Aposomnak még fogalmam sincs, de vennék neki órát, vagy pénztárcát talán. Sógornőmnek (22éves) vettem egy jó kis puha köntöst, mert ez kéne is neki, hugomnak (25 éves) táska pénztárcával, vagy szeretne valami fürdőszobai kis polcot (egyedül él) még nem tudom. Páromnak viszont még nem tudom... Talán valami ruha, cipő, fogalmam sincs.. Ha van ötlet figyelem majd, mert mindig lehet valami jót hallani, ha másra nem tényleg valami támpontnak tök jó.
Egyébként apósomnak még gondolkozunk ilyen saját tervezésü fali naptáron, amire mi válogassuk ki a fényképeket, a sogornőmnek meg lehet, hogy szintén sk.készítésű hógömb a R...mann nevü drogériában lehet csináltatni, amibe szintén Te viszed a képet.
Remélem tudtam ötletet adni, majd figyelem hátha lesznek még valami jók!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!