Párom fia folyamatosan szítja köztünk a levegőt. Szakítsak?
Figyelt kérdés
Mindig olyat csinál a kisfiú amivel magára haragít és jól összeveszünk az apjával.
Pl: rendetlenséget csinál, csúnyán beszél velem, stb.
A párom pedig nem veszi észre, hogy csak provokál engem a gyerek. Próbáltam már a kisfiúval beszélni, de nem hajlandó változtatni semmin sem.
Nem tudom mit tehetnék még, sajnos velünk lakik a bátyjával együtt. A nagyfiú nagyon rendes velem és azt mondja, hogy nem az anyjuk fordítja a kicsit ellenem. Nem tudok mire gondolni, miért lehet ilyen.
Van valami ötletetek, hogy mit tegyek? A kisfiú még csak 12 éves.
2014. jan. 5. 11:20
11/18 anonim válasza:
mi az hogy sajnos??? ha ezt hallaná a pasi.. ennyire utálod? miért nem tudod megérteni? 12 évesen te is ilyen lennél
12/18 A kérdező kommentje:
*Nyárig nem bírom ki, ha nem változik a helyzet. Ezt el fogom mondani a páromnak is.
2014. jan. 5. 12:27
13/18 anonim válasza:
jó mondd ezt. és csak hogy tudd nem fog változni nyárig semmi szóval fölösleges az egész :) amugy hány éves vagy?
14/18 A kérdező kommentje:
25 éves vagyok. Akkor inkább szakítok, de nem fogom tovább elviselni ezt a kis majmot.
2014. jan. 5. 12:47
15/18 anonim válasza:
válaszaidból kezd az az érzésem támadni, hogy nem is annyira a kisfiú a hibás, mint amennyire te ártatlannak tartod magad...
16/18 anonim válasza:
szerintem meg a kisfiú a hibás, a kérdezőnek nem kell elviselnie azt a kis csírát
17/18 anonim válasza:
25 évesen nem csoda hogy nincs hozzá kedved :D láttad az anyád apád idejöjjönt? ez kb pont olyan :D úgy is szakitasz vele a kisgyerek meg nyer meg amugy is nyerne mert az apja jobban szereti őt mint téged
18/18 anonim válasza:
Szia! :) Megoldódott a dolog, vagy mi lett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!