Elvesztettem az apámat?
Figyelt kérdés
20L vagyok, a szüleim régen elváltak, kiskoromban, anyukámmal éltem, de apukámat rendszeresen látogattam meg ő is jött hozzám, a mai napig minden héten itt vagyok nála hétvégén, minden este beszélünk telefonon, ha nincs semmi téma akkor is, hogy halljuk a másik hangját. Az anyámat egyáltalán nem tisztelem, nagyon sok borzasztó dolog történik a családomban, nem akarom részletezni mert nem ezen van most a lényeg. Apukámat mindig is imádtam annak ellenére hogy nem vele éltem. (Azért nem mert ez nem volt lehetséges egy dolog miatt,de nem azért amiről írok.) Mindig nagyon szerettem meg ő is engem, ő akarta a legjobban hogy megszülessek, anyának könyörögni kellett hogy legyen még egy gyerek. Úgy szerettük egymást mindig mint amilyen majomszeretet létezik a majmoknál, a lehető legjobban. Nem vagyunk gazdagok, de mindenem amim van azt apukámtól kaptam. Mindig rengeteget játszott velem, mindig szépen beszélt velem, sohasem vesztünk össze. Egyszerű ember, szakmunkás, nincs érettségije, de nem érdekel, nem ettől lesz ember valaki. Mindig is felnéztem rá, és nagyon tiszteltem, mert higgadt, nagyon értelmes és kedves ember. Mindig is dohányzott, napi egy doboz volt neki maximum. Pár hónapja (2-3 között), azt vettem észre hogy iszonyú erősen dohányzik. Akárhányszor eljövök tőle mindig büdös a ruhám, és amikor itt alszok alig kapok levegőt éjjel, volt hogy már rosszul is voltam. Rákérdeztem hogy mi történt, meg mondtam neki hogy mi a helyzet, de azt mondta hagyjam békén nincs semmi baja és ő nem érez semmit. Ugyanezzel egyidőben elkezdett járni orvoshoz is. Különböző gyógyszereket szed. Amikor elment itthonról akkor utánanéztem hogy hátha találok valamit a leletei között (lehet hogy ez nem volt szép dolog de aggódom érte) de nem találtam semmi különöset, csak olyan dolgokat amik miatt beszokták utalni kivizsgálásokra az idősödő embereket. Nagyon csodáltam hogy tüdőszűrőre semelyik orvos nem küldte el, legalábbis erről nem találtam papírt. Nagyon félek hogy valami nagy baj van, és eltitkolja. Nem tudom hova tenni az egészet, mindig megtudunk beszélni mindent,de ezt a dohányzás témát nem. Már ott tartok, hogy utálok hozzá menni, mert rosszul érzem magam nála az erős savanyú dohányszag miatt, folyamatosan veszekszünk ez miatt. Nagyon nagyot csalódtam benne. Nem tudom hová tűnt az az ember akire felnéztem. Egyszerűen nem tudom hova tenni az egészet. Olyan mint egy drogos, csak a cigi fontos neki, nem is érdekli semmi, csak az hogy megtudja venni, tőlem is pénzt akart kérni rá. Kérlek segítsetek!!!!2014. jan. 3. 19:13
1/1 anonim válasza:
Senki sem tud segíteni rajtatok, csak ti, magatok.
Úgy tűnik, hogy édesapád tud valamit, amit nem oszt meg veled. De ez sem biztos.
Mindenesetre a határtalan bagózásnak mindig megvan a következménye. Nem biztos, hogy a tüdő az első lépcső. Lehet, hogy szervét támadja meg az embernek.
Üljetek le, s beszélj vele, hogy miben lehetsz a segítségére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!