Jár alami kedvezmény a hét hónapos fiamra, ha az apja börtönbe kerül?
Figyelt kérdés
2013. dec. 31. 11:11
21/24 anonim válasza:
Így is megélhetési szülő a sok "c" kategóriás.Ha még azután is pénzt kapnának,ha az ember börtönben van,akkor lenne csak Kánaán.Nehogy már pénz járjon azért,mert valaki sitten ül.Mi adófizetők eltartjuk,szerintem ez bőven sok is.Arról meg nem más tehet,hogy ilyennek szülsz.
22/24 Csomorkány válasza:
Ne szívassátok már a kérdezőt, nem ő megy börtönbe, hanem a párja, ő pedig a legértelmesebb dolgot tette: elkezdett utánakérdezni, hogy akkor most mi van. Valszeg számos értelmes dolgot tehetett volna korábban, amit nem tett meg, de ezzel jómagam is így vagyok, meg szerintem az itteni válaszadók is.
Kedves kérdező: a Máltai Szeretetszolgálat elég jó családi tanácsadó irodákat működtet országszerte. Menj be egybe, és tájékozódj a jogaidról és a feladataidról. Lehet, hogy rossz híreket is kapsz, de a szociális munkás a Te oldaladon fog állni, akár ki is fog neked harcolni dolgokat az önkorminál ill. az iskolában.
23/24 Bari Zoltán válasza:
Sziasztok! kegyetlenek vagytok válaszadók tisztelet a kivételnek!!! mit képzeltek magatokról hogy így megvetitek az embert ha még börtönbe is megy lehet hogy rosszkor volt rossz helyen. különben is még nem volt tárgyalás ekkor meg pláne a jogszabály kimondja mindenki ártatlan ameddig a biroság ki nem mondja az ellentétét. Kedves kérdező keres fel egy hivatalos segítséget aki tényleg ért hozzá. És ő segíteni fog neked, de ne önkormányzatit Máltai szeretet szolgálat vagy család segítő szolgálat az utóbbinak van ingyenes ügyvédje is aki a jogokról tud neked mesélni. Sajnos mivel együtt éltek élettársi viszonyban ez nem egyedül álló háztartás bár ha bekerülne a börtönbe tuti van rá valamilyen segélyezés de ez is attól füg szerintem mennyi időre kell bevonulnia. vagy egy tanács ha be kell vonulnia írjatok egy külön élési papírt kettő tanúval így egyből egyedül álló vagy. Menj be az államkincstárba vagy a családi pótlék kifizető helyedre és kérd az egyedül állóknak járó családi pótlékot. Kérj egy igazolást is hogy te egyedül állóként veszed igénybe a csp-ét és akkor huzd le az államot ahogy csak lehet Kívánom hogy párod megussza ha nem tett semmit. Kívánom neked hogy forduljon jobbra a sorsod amúgy itt egy link ahol tudjuk ezt még folytatni www.barizoltan.csapata.hu
24/24 anonim válasza:
Természetsen ha az apját lecsukják már csak 50%-os lesz....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!