Jár alami kedvezmény a hét hónapos fiamra, ha az apja börtönbe kerül?
Figyelt kérdés
2013. dec. 31. 11:11
1/24 anonim válasza:
Miért járna?Hmmm ezen most meglepődtem!
2/24 anonim válasza:
Mármint,hogy érted a börtön büntetés,neki és a családjának is nem jutalom.
3/24 A kérdező kommentje:
Azért mert az apja börtönbe megy. De még nem biztos.
2013. dec. 31. 11:18
4/24 anonim válasza:
Nem,vállalhat börtönbe munkát aztán azt haza küldheti ennyi.
5/24 anonim válasza:
Nem jár. Ha egyedül élsz, akkor max emelt családit kérhetsz, ami plusz 1200 Ft, de azért, mert apuka börtönben van, nem kap anyuka plusz pénzt, ha nehéz eltartani a gyereket, akkor apuka gondolkodott volna, mielőtt bűnözni kezdett, meg anyuka is, hogy ilyen embernek szült.
6/24 A kérdező kommentje:
Az egyik volt kolléganőm lányának az apja is börtönben volt és a kislány ingyen ebédet kapott az iskolában.
Ezért tettem fel a kérdést. Amúgy nem biztos, hogy a párom bekerül, még nem volt tárgyalás.
2013. dec. 31. 11:28
7/24 anonim válasza:
Akkor kérdezd meg a kolléganőt, de az szerintem gyerekvédelmi miatt kapta, ami kereset függő nem börtönfüggő.
8/24 anonim válasza:
Az a kislány nem azért kapott ingyen ebédet, mert apuka börtönben ült, hanem valószínű az egy főre eső jövedelem kevés volt...de ehhez apának nem kell börtönbe menni!
9/24 A kérdező kommentje:
De én gyermekvédelmit sem kapok a kicsire.
2013. dec. 31. 11:33
10/24 anonim válasza:
Bazsus ha nem igényelsz vagy nem vagy rá jogoslut miért kapnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!