Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek van ilyen? Nem...

Szerintetek van ilyen? Nem tudom kiismerni a páromat.

Figyelt kérdés
Göröngyösen indult a kapcsolatunk, mert nagyon hamar összeköltöztünk és a nagy szenvedélynek köszönhetően "tüzeseket" veszekedtünk is az első évben. Már rögtön az elején. Nagyon szeretem és tudom, hogy ő is engem (eddig mind2nknek ez a legkomolyabb kapcsolata). Viszont az első évben szétmentünk 3szor is (2-3 hetekre) és elköltöztem. Nagyon haragtartó és ilyenkor rendszeresen leitta magát, bulizott, éjszakázott, haverozott, furcsa változtatásokat csinált magán és mindig találtam nála vmi gyanúsat.. Mindig valami megcsalásra utaló jelet. Kutattam is utána rendesen olyankor (szégyen, vagy nem:)). Néhány sms-ben megbeszélt, és (általa) lemondott randik, "felszedett" és utána lerázott csajok smsei (még egy kolleginámmal is, akivel naponta találkozom), még egy csomag óvszert is (igaz nem hiányzott belőle!) és ilyesmi jeleket, amin egyből kiborultam, hogy tuti megcsalt. Mindig azt hittem, hogy most buktattam le! És akkor jött a biztosíték, az a ritka véletlen magyarázat, ami az ellenkezőjét bizonyította. Hogy bár cserélt számot a csajjal, mégis lemondta a találkát, vagy megvette az óvszert, de nem volt rá szükség. Lehetséges, hogy hirtelen felindulásból tesz ilyet és mégse képes a tettlegességig menni?? Vagy ennyi "bosszú" kielégíti? Vagy miért csinálhatja ezt? Hozzáteszem, jó pasi, tehát bármikor szedhetne fel csajt. Azért ezekben a krízis időszakokban is sűrűn keresett telefonon, meg azért találkoztunk is. Most töltjük a második évet, ami elég harmonikus, és stabil. Lehetséges, hogy akkoriban megcsalt? 22N
2009. nov. 28. 00:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

A zsákbamacskáról annyit: Nem lesz a tiéd!

Hiába minden: addig a tiéd, míg szeret! Neked kell úgy élned, hogy szerethessen, ennyit tehetsz.

Tényleg, mit képzeltél? Te elhagyod, s ő köteles addig is hűnek lenni hozzád? aki otthagyta?

Nem lett volna megcsalás, ha szabad férfiként becsajozik.

Nem tette, mert türelmes. Te meg rohangáltál, mint pók a falon!Úgy látszik, érdemes volt rád várnia. De ne húzd végsőkig atürelmét, mert amit nem tett meg, megteheti bármikor. Hetven évesen is. Nem lesz a tulajdonod! Nem veszel semmit, így zsákbamacskát sem vehetsz. Ha szereted, menjetekk együtt az úton! Ha már nem tudtok együtt menni majd, váljatok ketté!

Én kívánom, hogy érkezzetek meg együtt a végére, tudod, az ásó-kapa nagyharangig.

2009. nov. 28. 09:01
 12/14 anonim ***** válasza:
Minden kapcsolat bizonytalanságokkal indul, és később lesz stabil. Ez normális.
2009. nov. 28. 09:03
 13/14 A kérdező kommentje:
hát igen, mindenkinek van igaza:) lehet, h tényleg gyerekesek vagyunk, bár a párom 10 évvel idősebb nálam. tudom, a férfi örökre gyerek marad:) azért irtam, h nem rossz pasi, hogy ne higyjétek, azt, h erőlteti a csajozást, csak nem jön neki senki össze:) beleolvastam a telójába és ott találtam olyanokat, h csajok irtak talit megbeszélni, utána meg felháborodva mocskolódtak, amiért a pasim visszalépett. tehát ezt konkrétan nem az orrom előtt csinálnta
2009. nov. 28. 12:42
 14/14 anonim ***** válasza:

Szerintem normális reakció a részéről, hogy ha összevesztetek, és te leléptél, akkor csajozni kezd.

Ha nem tudtok veszekdés nélkül ellenni, akkor mást kell keresni, de mint írtad már jobb a helyzet. Egyébént ha téged ennyire érdekel, kérdezd meg hogy lefeküdt-e mással ezen idők alatt. De ha igen, az sem megcsalás.

30/N

2009. nov. 28. 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!