Szerintetek van ilyen? Nem tudom kiismerni a páromat.
A zsákbamacskáról annyit: Nem lesz a tiéd!
Hiába minden: addig a tiéd, míg szeret! Neked kell úgy élned, hogy szerethessen, ennyit tehetsz.
Tényleg, mit képzeltél? Te elhagyod, s ő köteles addig is hűnek lenni hozzád? aki otthagyta?
Nem lett volna megcsalás, ha szabad férfiként becsajozik.
Nem tette, mert türelmes. Te meg rohangáltál, mint pók a falon!Úgy látszik, érdemes volt rád várnia. De ne húzd végsőkig atürelmét, mert amit nem tett meg, megteheti bármikor. Hetven évesen is. Nem lesz a tulajdonod! Nem veszel semmit, így zsákbamacskát sem vehetsz. Ha szereted, menjetekk együtt az úton! Ha már nem tudtok együtt menni majd, váljatok ketté!
Én kívánom, hogy érkezzetek meg együtt a végére, tudod, az ásó-kapa nagyharangig.
Szerintem normális reakció a részéről, hogy ha összevesztetek, és te leléptél, akkor csajozni kezd.
Ha nem tudtok veszekdés nélkül ellenni, akkor mást kell keresni, de mint írtad már jobb a helyzet. Egyébént ha téged ennyire érdekel, kérdezd meg hogy lefeküdt-e mással ezen idők alatt. De ha igen, az sem megcsalás.
30/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!