Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek van ilyen? Nem...

Szerintetek van ilyen? Nem tudom kiismerni a páromat.

Figyelt kérdés
Göröngyösen indult a kapcsolatunk, mert nagyon hamar összeköltöztünk és a nagy szenvedélynek köszönhetően "tüzeseket" veszekedtünk is az első évben. Már rögtön az elején. Nagyon szeretem és tudom, hogy ő is engem (eddig mind2nknek ez a legkomolyabb kapcsolata). Viszont az első évben szétmentünk 3szor is (2-3 hetekre) és elköltöztem. Nagyon haragtartó és ilyenkor rendszeresen leitta magát, bulizott, éjszakázott, haverozott, furcsa változtatásokat csinált magán és mindig találtam nála vmi gyanúsat.. Mindig valami megcsalásra utaló jelet. Kutattam is utána rendesen olyankor (szégyen, vagy nem:)). Néhány sms-ben megbeszélt, és (általa) lemondott randik, "felszedett" és utána lerázott csajok smsei (még egy kolleginámmal is, akivel naponta találkozom), még egy csomag óvszert is (igaz nem hiányzott belőle!) és ilyesmi jeleket, amin egyből kiborultam, hogy tuti megcsalt. Mindig azt hittem, hogy most buktattam le! És akkor jött a biztosíték, az a ritka véletlen magyarázat, ami az ellenkezőjét bizonyította. Hogy bár cserélt számot a csajjal, mégis lemondta a találkát, vagy megvette az óvszert, de nem volt rá szükség. Lehetséges, hogy hirtelen felindulásból tesz ilyet és mégse képes a tettlegességig menni?? Vagy ennyi "bosszú" kielégíti? Vagy miért csinálhatja ezt? Hozzáteszem, jó pasi, tehát bármikor szedhetne fel csajt. Azért ezekben a krízis időszakokban is sűrűn keresett telefonon, meg azért találkoztunk is. Most töltjük a második évet, ami elég harmonikus, és stabil. Lehetséges, hogy akkoriban megcsalt? 22N
2009. nov. 28. 00:57
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
simán lehet. de biztosat erre nem tudunk mondani mi sem.
2009. nov. 28. 01:02
 2/14 A kérdező kommentje:
Még annyi, hogy elég kételkedő, bizalmatlan típus. Most már úgy érzem bizik bennem és már családot szeretne..
2009. nov. 28. 01:05
 3/14 anonim ***** válasza:
ha nem tudod még magad sem kiismerni a párod akkor szerintem várjatok még a családalapítással. de szerintem nem a múlttal kéne foglalkoznod ,most jól megvagytok és az a lényeg.
2009. nov. 28. 01:23
 4/14 A kérdező kommentje:
igazad van. de valahogy mégis kíváncsi vagyok, nem szeretnék zsákbamacskát venni:) van olyan, akit kielégít csak a lehetőség?
2009. nov. 28. 01:28
 5/14 anonim ***** válasza:
88%
lehet hogy akkor úgy gondolta , hogy na akkor most becsajozik, aztán amikor tényleg arra került volna a sor mégsem tette. de az is lehet hogy, mindig csak kidumálta magát előtted és mégis volt valami. a lelked mélyén neked kell érezned , hogy mi is az igazság.
2009. nov. 28. 01:36
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Azt írtad, hogy 2-3 hétre többször is elköltöztél a párodtól. Mit gondoltál ilyenkor? Ha te elmész, akkor ő befordul a sarokba és zokogni fog utánad? Te is azért mentél el, hogy tőle távol legyél. Ha így van, miért várnád el tőle a szüzességet? És különben is, ez amit leírsz már a múlté. Mi a fenének kell visszafelé keresgélni? Örülj, hogy most jól megvagytok, ha érzed, hogy szeret, mi kell még? Hogy akkor megcsalt-e, kit érdekel? Otthagytad, tehát ha megcsalt, jól tette. A konfliktus elől nem elmenekülni kell, hanem tisztázni ott és akkor. És ha megcsalt akkor, azóta pedig nem, akkor nem is lehet már belőle jó férj, apa?

Szerintem túl sok szabad időd van és tudsz ilyen hülyeségeken rágódni. Inkább foglald le a pasidat, hogy ne legyen ideje és ereje más puncik után nézni. Szeresd és ezt mutasd is ki, vegye észre és kényeztessen. Ha pedig ettől sokkal fontosabbnak tartod az áskálódást, ne lepődj meg, ha hamarosan magadra maradsz.

2009. nov. 28. 02:22
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Igazából mindegy mi is volt. Nézted a Jóbarátokat? Akkor biztos ismerős Rosstól: DE HÁT SZAKÍTOTTUNK!
2009. nov. 28. 03:20
 8/14 anonim ***** válasza:
szerintem te inkább dicsekedsz, mint panaszkodsz. annak ellenére, hogy jó pasi és minden ujjára kaphatna csajt, gyorsan meg is cáfolod, hogy "az nem lehet, mert...". Oké, szenvedélyes a kapcsolat, b elefér egykét kiadósabb veszekedés. De a klegnagyobb hibát ott követted el, hogy elmentél tőle 2-3 hétre (?!). Ezalatt ő gondolhatja azt is, hogy ez a csaj nem is szeret engem, ha ilyeneket megenged magának. Én ennek ellenére azt írom, nagy a sansza, hogy nem csalt meg. Azért csinálja-lehet- hogy térj kicsit észhez. Bár könnyen meg lehet az is, hogy a következő 2-3 hetes kiruccanásod után tényleg rúzsfoltok lesznek a....az arcán :)
2009. nov. 28. 08:26
 9/14 anonim ***** válasza:

Szerintem csak neked kerálta ezeket a "bizonyítékokat" hogy lásd kapna minden ujjára egy nőt.Olyan jó pasi!Hogy lásd, milyen jól jársz vele, mennyire értékes,

De neki nem kell más.Erre mindig vigyázott, hogy lásd.

Biztos jól is esett neki látni , hogy féltékeny vagy, gondolom, úgy érzi, ha féltékeny leszel, majd jobban ragaszkodsz hozzá. Szerintem erre a megoldás: időnként biztosítani kell őt, hoyg neked csak ő kell, ő neked a legjobb, örökre gondolod, csak őt szereted, értékesnek tartod.

2009. nov. 28. 08:55
 10/14 anonim ***** válasza:

Ez egy nagy gyerek,aki eléggé ostoba módon próbál téged manipulálni.Egy hisztérika,aki rögtön idióta módon viselkedik ha nem kedve szerint alakulnak a dolgok.Te meg a buta liba aki mindent bevesz,akiben lelkiismeret furdalást tud kelteni a manipulációival,és még szerencsésnek is érzed magad amiért csak majdnem szokott megcsalni.Most komolyan nem látsz át a szitán?Igaz fiatalka vagy még,de szerinted így le lehetne élni egy életet?Mert azt állítod,mindkettőtöknek komoly ez a kapcsolat.Hát szerintem nem normális dolog minden afférnál költözködni,ostobán viselkedni duhajkodni nőzni,bűnjeleket hagyni direkt a másik orra előtt,hogy féltékeny legyen...stb...Ez a viselkedés egy éretlen kamaszra utal.És ha hagyod magad állandóan manipulálni akkor így is marad,éveket pazarolhattok el feleslegesen egymásra.Én egyetlen kapcsolatomba nem mentem volna vissza ha egyszer elköltözök,nem csináltam volna soha ekkora bohócot magamból.(igaz nem sok férfival éltem együtt,de tartásom mindig volt)

Ha egyszer elhagynám a férjem akivel 10 éve élünk házasságban,akkor azt átgondoltan tenném,és többet nem költöznék vissza.Szerintem nem normális amit csináltok.

2009. nov. 28. 08:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!