Szerintetek van ilyen? Nem tudom kiismerni a páromat.
Azt írtad, hogy 2-3 hétre többször is elköltöztél a párodtól. Mit gondoltál ilyenkor? Ha te elmész, akkor ő befordul a sarokba és zokogni fog utánad? Te is azért mentél el, hogy tőle távol legyél. Ha így van, miért várnád el tőle a szüzességet? És különben is, ez amit leírsz már a múlté. Mi a fenének kell visszafelé keresgélni? Örülj, hogy most jól megvagytok, ha érzed, hogy szeret, mi kell még? Hogy akkor megcsalt-e, kit érdekel? Otthagytad, tehát ha megcsalt, jól tette. A konfliktus elől nem elmenekülni kell, hanem tisztázni ott és akkor. És ha megcsalt akkor, azóta pedig nem, akkor nem is lehet már belőle jó férj, apa?
Szerintem túl sok szabad időd van és tudsz ilyen hülyeségeken rágódni. Inkább foglald le a pasidat, hogy ne legyen ideje és ereje más puncik után nézni. Szeresd és ezt mutasd is ki, vegye észre és kényeztessen. Ha pedig ettől sokkal fontosabbnak tartod az áskálódást, ne lepődj meg, ha hamarosan magadra maradsz.
Szerintem csak neked kerálta ezeket a "bizonyítékokat" hogy lásd kapna minden ujjára egy nőt.Olyan jó pasi!Hogy lásd, milyen jól jársz vele, mennyire értékes,
De neki nem kell más.Erre mindig vigyázott, hogy lásd.
Biztos jól is esett neki látni , hogy féltékeny vagy, gondolom, úgy érzi, ha féltékeny leszel, majd jobban ragaszkodsz hozzá. Szerintem erre a megoldás: időnként biztosítani kell őt, hoyg neked csak ő kell, ő neked a legjobb, örökre gondolod, csak őt szereted, értékesnek tartod.
Ez egy nagy gyerek,aki eléggé ostoba módon próbál téged manipulálni.Egy hisztérika,aki rögtön idióta módon viselkedik ha nem kedve szerint alakulnak a dolgok.Te meg a buta liba aki mindent bevesz,akiben lelkiismeret furdalást tud kelteni a manipulációival,és még szerencsésnek is érzed magad amiért csak majdnem szokott megcsalni.Most komolyan nem látsz át a szitán?Igaz fiatalka vagy még,de szerinted így le lehetne élni egy életet?Mert azt állítod,mindkettőtöknek komoly ez a kapcsolat.Hát szerintem nem normális dolog minden afférnál költözködni,ostobán viselkedni duhajkodni nőzni,bűnjeleket hagyni direkt a másik orra előtt,hogy féltékeny legyen...stb...Ez a viselkedés egy éretlen kamaszra utal.És ha hagyod magad állandóan manipulálni akkor így is marad,éveket pazarolhattok el feleslegesen egymásra.Én egyetlen kapcsolatomba nem mentem volna vissza ha egyszer elköltözök,nem csináltam volna soha ekkora bohócot magamból.(igaz nem sok férfival éltem együtt,de tartásom mindig volt)
Ha egyszer elhagynám a férjem akivel 10 éve élünk házasságban,akkor azt átgondoltan tenném,és többet nem költöznék vissza.Szerintem nem normális amit csináltok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!