Hamvasztás? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Figyelt kérdés
Hamvasztva lesz apósom, és úgy volt h haza viszik, de mint kiderült 200.000ft drágább mintha meglévő sírba helyeznék bele mert ügy "csak" 120.000Ft. Ebből mi az igazság?2013. dec. 30. 08:05
11/15 A kérdező kommentje:
nem lett volna olcsóbb ha hazaviszik? nem értem én már
2013. dec. 30. 10:06
12/15 A kérdező kommentje:
pest megye/vidék
2013. dec. 30. 10:11
13/15 anonim válasza:
Mondd, hogy majd a szamla alapján fizetsz csak, ne felejtsétek el kérni.
14/15 anonim válasza:
Az a lényeg, hogy olcsóbb legyen? Bp-en még új táblát is felszámoltak urnás mellétemetésnél, mert úúúgyis szét fog menni bontáskor az eredeti. +60e. Van egy csomó tétel, amivel nem tudsz mit kezdeni. De összesen 155-ért temetéssel együtt, szerintem nem drága.
15/15 anonim válasza:
Tisztelt Kérdező!
Hamvak hazavitelét illetően itt tud tájékozódni a pontos részletekről: [link]
Hamvasztási költségeket illetően itt: [link]
Pest megyei viszonylatban a hamvasztásos temetés (urnás temetés) temetői elhelyezéssel 150.000 Ft-os összegért nem drága, de nem is olcsó: egy jó közép ár.
Üdv:
AEVUM Temetkezés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!