Mit adjak az apámnak? Idén nem költök rá pénz (sokat) hisz szűkében vagyok. Valami olyan kéne amit a barátnőjével közösen kapnak.
FONTOS! Eddig még csak meg sem játszotta soha hogy bármelyik ajándékomat értékelné, mindegyik hányódik valahol és pakolás közben bukkanok rá, úgyhogy mivel pénzszűkében vagyok nem költök rá, inkább valami jelképeset kap, úgysem lesz se az olcsónak se a drágának becsülete.
Süti nem jó, mert nem szereti. Tavaly egy rétest kapott amit teljesen én csináltam, még a tésztáját is, de azt se ette meg. Biztos nem ízlett neki, pedig ezt az egy sütit elvileg szereti.
Kapott már tollat, méghozzá jópofát, retro vetkőzőnő tollat, mobiltartót és szivart többször is. Szerti még a bort, de azt szinte mindennap vesz, szóval az nem egy kuriózum nála, leszámítva a drága, ami meg ugyaebár anyagi helyzetem miatt kilőve.
Van most egy barátnője, neki mindegy szerintem mit kap, már ha látja hogy gondoltam rá annyi elég neki.
Nagyon személyes se legyen. Arra apám nem vevő, a nőt meg nem ismerem eléggé még.
Amúgy te miket szoktál tőle kapni??
Egyáltalán szoktál vmit is kapni?
Próbáld meg hogy visszaadod neki az egyik ajándékát átcsomagolva..
Fogadok hogy fel sem fog tűnni neki!!
Ennyi erővel csinálhatnál mindenkinek egy regit a gratislotton... Tök ingyen van és még az esélyed is jobb...
A lottó egy hatalmas csalás!!!!!!
Matematikailag szinte semmi esélyed!!!
Annyi az esélyed mint egy próbálkozásból kitalálni egy 10 jegyű számot!!!
Még első hallás után megjegyezni is nehéz lenne nemhogy kitalálni...
Jah és amúgy légyszi tényleg 200-300 Ftos ötleteket írjatok.
Amúgy szeret az apám, ált. pénzt ad, nagyobb összeget 10-20 ezret. De Ő egyszerűen ilyen. Nem egy érzelgős típus.
Szereti a bort. Sima borospohár gravírozva.
(A férjem évekkel ezelőtt kapott a gyerekektől egy sima üveg korsót, bele gravírozva: Apáé. Senki nem ihat belőle, csak az övé, és még örült is neki) A barátnőnek is valami egyszavasat, és együtt borozgathatnak.
Az én apám is olyan, hogy nem lehet tudni, mi érdekli, ha megkérdeztük, mindig azt mondta, hogy "forintos csokit" ami már nincs, az ő gyerekkorában még volt. Mostanában megfigyeltük, hogy mindig sport szeletet eszik, úgyhogy tőlem egy sport szelet csomagot fog kapni. Ilyent is lehet. :-)
Figyeld, hogy van-e valami, ami rendszeres nála, és hátha van olyan, ami pár 100 Ft értékben kapcsolódik hozzá. Annak biztos örülne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!