Normális, hogy szégyenként élem meg, hogy a saját fiam tart el?
Rokkantnyugdíjas vagyok, amit azt jelenti, hogy 30.000 Ft-ból kell élnem havonta. Ezt korábban ki tudtam egészíteni egy kis pénzzel, mert itthon gazdálkodtam, de mostanra már nem bírom.
A fiamnak tavaly volt az esküvője, amibe nem tudtam beszállni, nagy ajándékot sem tudtam venni, az egész esküvőt nekik kellett finanszírozni, mert sajnos a menyem családja sem él nagy lábon, bár ott még mindkét szülő él.
A fiamtól 50.000 Ft-ot kapok havonta, így ezzel már ki tudok jönni, de nagyon lelkiismeret furdalásom van, mert ennek nem így kellene lennie.
A gyerekek szerencsére jól élnek, mert jó munkájuk van, saját autójuk, lakásuk van, de gondolom majd házat szeretnének, meg majd gyerekeket. És mégis rám kell költeniük.
Senkinek sem merem elmondani, hogy így élek, mert szégyellem nagyon, hogy a 28 éves fiamtól és a 25 éves menyemtől veszem el a pénzt, a saját tehetetlenségemmel.
Szerencsére a menyemmel nagyon jó a kapcsolatom, ő mondta ki, hogy ne aggódjak a pénz miatt, azt ők majd megoldják.
Sajnos megtakarításom nincs, nekünk olyan sosem volt.
Én is próbálok javítani a helyzetemen, mert ha valakinek kell akkor vállalok varrást, de csak kisebb munkákat, a gerincemmel van nagyon sok gondom. Rehabilitációs munkát azért nem kaptam, mert a pszichés állapotom miatt is vagyok rokkantnyugdíjon.
Köszönöm szépen a sok támogatást!
A fiadnak se volt szegyen hogy gondoskodtal rola amikor meg nem tudott magarol gondoskodni.
Neked sem szegyen hogy o gondoskodik rolad, amikor mar nem tudsz magadrol gondoskodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!