Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy oldjátok meg a karácsonyi...

Hogy oldjátok meg a karácsonyi bevásárlást?

Figyelt kérdés
Azokra gondolok akik iskolába járnak és még nincs önálló keresetük.
2009. nov. 27. 17:31
 1/8 anonim ***** válasza:
Mar egy ideje gyujtok ra.
2009. nov. 27. 17:37
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem annak idején mindig több pénzt adtak a szüleim karácsony előtt. Sosem kaptam kimondottan zsebpénzt, de ha pl. kellett venni egy füzetet a sulihoz, akkor nem 4Ft-ot adtak rá (akkoriban ennyibe került), hanem mondjuk egy tízest, és a maradékot megtarthattam. Ezekből gyűjtögettem össze az ajándékra valót. Persze apróságokat vettem mindenkinek, de a gyerekétől szerintem nem is vár az ember többet.
2009. nov. 27. 17:40
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

havi 3000Ft zsebpénzt kapok,de bankkártyára.Ez már kb. 3-4éve van így,azért,hogy ott gyűlik a pénz,s ha majd szükségem lesz egy nagyobb valamire akkor legyen ott a pénzem.Így azon van kb. 35000Ft.Ha valamire nagyon kellett akkor vettem le róla pénzt,de csak 13 éves korom óta van ez így.

Most pedig,itt van 20000Ft(ballagásomról még) s abból veszek ajándékot.Hiszen mindegy,hogy ebből költök és több marad a bankkártyámon,vagy onnan veszek le és ez marad meg.

Ez azért is jó,mert ha már mehetek diákmunkára nyáron oda utaltathatom majd a pénzt.Ez jó lesz majd,az életem elkezdéséhez(:

14,5/L

2009. nov. 27. 17:48
 4/8 anonim ***** válasza:
aputól kértem egy kis pénzt a megspórolt pénzem mellé anyu és a tesóm ajándékára, anyutól meg apu és a barátom ajándékára :P
2009. nov. 27. 18:11
 5/8 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem, ha nincs önálló kereseted, akkor senki nem vár vásárolt ajándékot. Ha pedig Te szerettél volna, akkor bizony előre kell gyűjtögetni. Apróságoknak is fognak örülni, pl. egy doboz különleges tea, írószerszámok, KÖNYV!!!
2009. nov. 27. 20:43
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Tavaly a születésnapomra az idősebbik fiamtól egy olyan CD-t kaptam, amit ő készített a számítógépen a kedvenc zenéimből. Összeválogatta a meglevőkről és kiírta egy újra a saját válogatását. Az idén a másik fiam felolvasott egy regényt és mp3-ban rátelepítette az uram telefonjára és amikor az uram futni megy, közben hallgatja. A kicsi lányunk (12 éves)az idén a nagyinak karácsonyra mézes sütit fog sütni - ennek a költségigénye kb. 600 Ft. Szerintem úgy is lehet ajándékozni, hogy ne kelljen teljesen legatyásodni és erőnk feletti nagy költségbe verni magunkat. Egyébként én november végére mindig készen szoktam lenni az ajándékok beszerzésével illetve elkészítésével - kivéve a frissen készülő édességek.
2009. nov. 28. 00:49
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:)
2009. nov. 28. 11:22
 8/8 anonim ***** válasza:
Zsebpénzből tudtok csak rá spórolni.
2009. dec. 21. 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!