Ti cserelnetek velem? Koltekezo a ferjem.
Ket helyen dolgozom egy fix munkahely reszidoben es egy sajat vallakozas ez mellett.
Sajat autommal jarok dolgozni ami szugseges a masik munkamhoz is.
Tele vagyok adossaggal a 2. allasom miatt ugyanis sok volt a beruhazas amivel kezdeni kellett.
A ferjem pedig ugy kolti az altalam megkeresett penzt mintha a csapbol folyna.
Minden heten valami mas ,,kell,, neki vagy eppen a hazon farigcsal valami jo dragan.
A sajat penzet azonnal elveri (nem iszik nem jatszik de total elektronika orult)
Az en fizetesembol megy a haz rezsije a gyerekek koltsege a biztositasok minden.
Mult honapban elkoltotte a feretett adopenzemet egyszeruen kiuritette a bankszamlamat engedelyem nelkul.
Nem tudom mit csinaljak hogy megertse sporolni kell es elorelatonak kell lenni.
Nem, nem cserélnék Veled.
Őszinte leszek Hozzád: én meg vagyok róla győződve, hogy ha VALÓBAN zavarna ez a helyzet Téged, és az eddigi beszélgetéseitek a kérdésben nem vezettek eredményre, akkor ha akarnád, meg tudnád oldani, hogy a Férjed ne tudja a Te tudtod és beleegyezésed nélkül elkölteni az általad megkeresett pénzt.
Szerintem a mi véleményünknél és tanácsainknál százszor többre mennél azzal, ha önmagadnak őszintén próbálnál válaszolni arra a kérdésre, hogy miért fogadtad el, fogadod el így ez a helyzetet.
Én ezen most kiakadtam! Mi az, hogy meglop? AMÍG ALSZOL! Ez nagyon durva! Én az első ilyen után úgy küldtem volna el, hogy nagyon! Hozzá meg pár monoklit is kapott volna!
Hát most nagyon kiakadtam, dobd ki azonnal, egy büdös tolvajjal élsz együtt és akkor még azt mondod rá, hogy ügyes férj, meg szereted???? JÉZUS!
Nekem ez egyáltalán nem férne bele a tolerancia-zónámba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!