Minden összevetve milyen az életed, ha pontozni lehetne mennyit adnál rá?
Minden összevetve 10/6 pontot adnék a jelenlegi életemnek.
+Van egy szuper párom akivel együtt élek, egy csodás házban és ha ugyan vannak is viták kapcsolatunk minden percét imádom
+Édesapámmal, akivel korábban rossz volt a kapcsolatom mára ez megváltozott. Tartjuk a kapcsolatot, segítünk egymásnak, a kedvesemet is fiaként kezeli:)
+Van egy imádnivaló kutyám egy menhelyről
+Én és a kedvesem is egészségesek vagyunk
+Bár nincs túl sok pénzünk, de ha valamit nagyon szeretnénk össze tudjuk hozni, nem kell nélkülöznünk
-Van két szuper barátnőm akikre bármikor, bármiben számíthatok
-Nem azt tanulom az egyetemen, amire hivatott vagyok, legalábbis sokszor elbizonytalanodok benne
-A barátaim nagy részét elvesztettem, mert eltávolodtunk egymástól, megváltoztak az értékeink, ez nagyon bánt
-Annyira rossz a párom szüleivel a kapcsolat, hogy én át sem járok hozzájuk, az esküvőnkre sem hívjuk meg
-Sokszor úgy érzem, hogy összeroppanok a sok teendő miatt, mert annyira kevés az időm/időnk
10/5
+ Van egy nagyszerű párom, akivel holnap fogjuk ünnepelni az 5. évfordulónkat
+ Anyuval régebben nem volt túl fényes a kapcsolatunk, de amióta elköltöztem (1.5 éve) egy szavam se lehet, mert teljesen megváltozott, és azóta minden rendben van köztünk
+ Van munkám
+ Van egy autónk, összespóroltunk már a saját lakásra 2 millió forintot, mellette pedig tudjuk fizetni az albérletünket + a rezsit
+ Tervezzük a közös jövőnket, hamarosan szeretnénk eljegyzést, utána ha összejön a pénz akkor lakást vásárolni, esküvőt, majd idővel babát
- Nem olyan ütemben tudjuk a közös jövőnket (anyagilag) megalapozni ahogy mi szeretnénk
- Nem szeretem a munkámat, és a főnökömmel sem igazán jövök ki
- Nincsenek itt barátaink
- Nincs elég szabadidőm, sokszor úgy érzem, hogy csak a munkából, a főzésből, meg az alvásból áll az életem
- Nem lehet kutyánk az albérletben, ami nekem nagyon hiányzik, hiszen 9 éves korom óta mindig volt a lakásban kistestű kutyánk
- Kb. 2.5 havonta találkozom a szüleimmel, a testvéremmel és a nagyszüleimmel (munkahely miatt messzebbre kerültem tőlük)
10-ből 8 talán. Minusz egy pont az, hogy egész életemben súlyproblémákkal küzdök, állandóan fogyókúrázom és mégse vagyok olyan, amilyen szeretnék. Ha picit elhagyom magam rohamosan szaladnak rám a kilók, mindig meg kell vonjak magamtól mindent és mégse vagyok csinos. Még minusz pedig az, hogy a legtöbb barátom külföldön van, és nehezen barátkozom új emberekkel.
Ezekenkívűl meg vagyok elégedve, nagyon jó munkám van, amit szeretek és előrelépési lehetőségem is van, sokat utazom, jó emberekkel vagyok körülvéve. Férjnél vagyok, imádjuk egymást a férjemmel, nagyon boldogok vagyunk. Gyerekem még nincs, de lassan belekezdünk a babaprojektbe is, csak nehezen hagynám ott a munkámat. Van egy kutyusom meg egy cicám, akiket nagyon szeretek. Jó a kapcsolatom a szüleimmel, anyósommal, testvéremmel. Vannak barátaim, akik, bár messze vannak, nagyon szeretem őket és mindig számíthatok rájuk. Saját, szép lakásunk van, szeretek itt lakni, anyagilag is viszonylag jól állunk, persze, lehetne jobb is, de nem panaszkodom.
25/N
10/9, csak azért nem 10, mert nincs munkám.
+ van egy párom, amik imádok, és aki viszontszeret
+ van egy csodás édesapám, aki mindent megad nekem, mindent megbeszélhetek vele, és ő a legjobb fej apuka a világon
+ van egy csodás anyósjelöltem, akivel rendkívül jó a kapcsolatom, nagyon szeretem, és ő is engem
+ csodás barátaim vannak, akik szeretnek, és sikeresek, ami engem is boldoggá tesz
+ egészséges vagyok, és mindenki körülöttem
+ minden jó megtalál az életben, ha épp rossz talál meg, az is gyorsan távozik
+ fejlődik a személyiségem pozitív irányba és jó ezt észlelni magamon
+ van időm a párkapcsolatommal foglalkozni (ő az első komoly barátom), így fenntartjuk a bizalmat, őszinteséget és forró szerelmet
+ sikerült leredukálnom az olyan emberekkel a kapcsolatomat, akik csak lehozták a hangulatomat a panaszkodásukkal
+ meg még sok apróság, van egy gyönyörű macskám, aki nagyon cuki, hódolhatok a hobbijaimnak, és mivel szeretek egyedül lenni, ezért ez az időszak kedvező számomra
- nincs munkám, és az ebből adódó következmények (unatkozás, kevés emberrel való találkozás, stb.)
20/L
10-es
Van munkám (legalábbis egyelőre...), együtt élek a párommal akit imádok, egy kiskutyám, akiért rajongok, gyönyörű lakásban élünk, amit tavaly újítottunk fel, megvan mindenünk, nem éhezünk, nem fázunk, élnek a szüleink, minden szerettünk többé-kevésbé egészséges. vannak nagyon jó barátaink, és egyszerűen boldogok vagyunk.
Nyilván vannak negatívumok is. pl. nem keresek annyit, amennyit szeretnék, a felújítás miatt iszonyat mínuszban vagyunk, a munkám eléggé ingatag és sajnos egyelőre kevés esély van váltani, bár próbálkoztam már vele.
De minden negatívumot ütnek a pozitív dolgok, és igazából meg kell tanulnunk spórolni és nem lesz baj.
Kedves Kérdező:
Hányas skálán adod magamnak ezt a 10 pontot?
Tudod, hogy amit felsoroltál az krízishelyzetben kb. 2 pont lenne? Tuddo, hogy a felsorolásod semmi más, mint ÜRES dicsekvés?
Én a pontozás meghagyom az utolsó 5 percre, amikor még magamnál leszek. Ugyanis addig még dolgom van, és az életemen rengeteget változtathatok.
Tehát ELŐRE vagy KÖZBEN nem számolok VÉGET.
Szép estét! :)
Nagyon jó kérdés! 10/6-ot adnék magamnak:
+ azt tanulom az egyetemen amit mindig is szerettem volna
+ van egy remek állásom (életem első állása is egyben), ami lehetőséged ad arra hogy a diplomám után azon a helyen maradjak, ugyanis mindenkinek aki erre a szakra jár amire én, ez a hely a nagy álma, hogy egyszer itt dolgozhasson
+ nem nélkülözünk, szép házunk van, ha valamit meg kell venni, akkor megtudjuk venni (nem százezres vagy milliós dolgokra kell gondolni)
+ ebből kifolyólag ami fizetést kapok, félretehetem, magamra költhetem, plusz a tanulmányaimat tudom fizetni
+ normális családban élek
+ egészségesek vagyunk
És amik hiányoznak:
- magánéletem egy jó nagy mínusz, magam vagyok az örök szerencsétlenség, és bár dekoratív lány vagyok mások szerint, mindig sikerül kifognom olyat aki nem viszonozza a szerelmem (de egyébként még udvarlóim sincsenek! ... természetesen miattam, mivel ki se tudok mozdulni itthonról mert nincs kivel)
- nagy lelki sérelmek, amik a gyerekkoromból maradtak vissza, huszonévesen is megviselnek, emiatt zárkózottabbá váltam illetve önbizalom hiányossá
- nincsenek barátaim, de egyáltalán senki, akik voltak azok a városból elköltöztek, országon belül vannak "barátok", de a távolság miatt csak neten tudjuk a kapcsolatot tartani
- valamint baromi lusta vagyok, ha kérhetnék valamit akkor nagyon sok türelmet és kitartást kérnék!
- szeretnék önállósodni, szülőktől távol élni, családot, majd gyereket... egyenlőre semmire nincs esély
- depressziós és szorongóssá váltam az évek alatt
kb. ennyi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!