El akar hagyni, mi legyen most?
egész eddig azt mondogatta,hogy szivesen költözne abba a megyébe ahol én lakok,arra nézegetett albérleteket,állást,mindent!
azzal a házzal szemben ahol én laktam ott van egy ház amit talán ki tudnánk venni,kértem telefonon a mamámat,hogy tudja meg nekem annak a háznak a tulajdonosának a tel.számát.ma végre sikerült megtudnia,felhivott,le is írtam.
tegnap kicsit összekaptunk a párommal,pénzhiány miatt,mivel ebben a megyében egyszerüen lehetetlen megélni.
jol tudja,hogy nálunk Komárom-Esztergom megyében azért több munka lehetőség akad mint itt békés megyében.ma mégis miután átment a bátyjáékhoz,azzal jött vissza,hogy ő nem akar velünk jönni,mert akkor többet ebbe a házba nem jöhet vissza mivel ez nem az övé hanem a testvéréé!
egyszerüen nem értem mi van.fogamzásgátló mellett terhes lettem,ő azt akarta,hogy tartsuk meg,meg is tartottuk,bár én féltem mert ez nem az első babám.
mióta együtt vagyunk,mondogatja,hogy jo lenne arra a környékre költözni ahol én laktam mielött össze költöztünk.most megtehetnénk,de mégsem akar jönni!Miért?Mi van most?teljesen kivagyok.mit csináljak?
egyfolytában azt hajtogatja,hogy ő nem jön oda,mert ez biztos az pedig nem.meg mi van ha nem lesz munkája,ha innen elmegy,már nem jöhet ide vissza.ha akarom elhozza a gyereket,de nem jön oda velünk.
én meg itt bögök,hogy mi van,mi lesz most.nem értek semmit. :((((((
azt úgy értettem,hogy érdekes módon tegnap még velünk akart jönni,ma meg átment a bátyához(ők a szomszédaink) és mikor tőlük hazajött akkor azt mondta ő nem jön.
mióta tőlük hazajött csak ezt mondja + azt,hogy ha akarom,menjek haza,ő meg elhozza a babát magához és ezzel befejeztük...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!