Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Segítség! Lelki beteg vagyok!...

Segítség! Lelki beteg vagyok! Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

16 éves vok. A szüleim egyre többet veszekednek, a tesóm is. Én alapból érzékeny vok még az ordibálásra is! Pedig itthon heti többször is ez van. Sokat sírok itthon egyedül a múlt hónapban úgy kivtam h sétáltam haza és jött szembe egy autó és elgondolkoztam rajta h kilépek elé. :(

Pedig ha a környezet jó hangulatú akk én poénkodom nagyon sokat nevetek és imádom az életet. Csak ezek a napok egyre ritkábban vannak!

2009. nov. 26. 18:51
 1/8 anonim ***** válasza:
90%

Tudom mit érzel. Szerintem próbáld megbeszélni a családoddal! És ilyen hülyeségek eszedbe se jussanak, hogy kigurasz egy kocsi elé!! Az öngyilkosság csak menekülés a problémák elől, nem más. Gondolj bele: a szüleid mit éreznének, ha meghalnál?? Szeretnéd, hogy Édesanyád sírjon és ő is lelkibeteg legyen? Meg a Testvéred, az Apukád?

16/L

2009. nov. 26. 19:04
 2/8 anonim válasza:
92%

Először is!

Eszedbe ne jusson kilépni,autó,kamion stb. elé! Gondolj bele,hogy egy ártatlan ember ülne évekig börtönben a Te hülyeséged miatt!

Az,hogy otthon veszekedés van,nem a Te hibád...Ilyenkor kapcsold be a zenét vagy menj át a barátodhoz/barátnődhöz,ahol nyugodtan lehetsz egy kicsit.

2009. nov. 26. 19:05
 3/8 anonim ***** válasza:
92%
Én ilyenekkel nem foglalkozok, kisebb voltam én is féltem az ordibálásoktól, meg örökké sírtam, de már túltettem magamat rajta, nem foglalkozok vele. Hadd ordibáljanak, én van amikor már csak nevetek rajtuk, jót mulatok rajtuk. Szerintem megpróbálhatnád ezt
2009. nov. 26. 19:08
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
próbálj még túl lépni rajta. én is ebben a környezetben nőttem fel és menekültem otthonról 18évesen már albérletben laktam.nincs barátnőd vagy barátod velük valahogy könnyebb átvészelni .nem tudom mennyire rossz nálatok a helyzet nálunk nagyon rossz volt.öngyilkos ne akarj lenni mert nagyon sok szép vár még rád.23 éves 2 gyermekes anyuka lettem.nagyon boldog, és rengeteget tanultam,hogy az én gyermekeim nem hallanak itthon hangos szót mert én egy életre megtanultam milyen lelki sérülést okoz egy gyermeknek.ha sok barátod van lógj velük sokat így kevesebb veszekedést hallasz.nagyon sajnállak amugy
2009. nov. 26. 19:49
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Én fognám a kabátomat és elmennék valami csendes helyre. Legrosszabb esetben aludni járnék haza.
2009. nov. 26. 20:13
 6/8 anonim válasza:
Elég szomórú dolog,hogy egy 16 éves így élje mindennapjait.Próbáld meg,hogy leülsz velük,és elmondod nekik,hogy te ezt a veszekedéseket,hogy éled át!!Nem gondolnak arra,hogy neked a tanulmányaidban ez megzavarhat és ha továbbiakban,felnőtt korodra mennyi stressz ér és testi tüneteket is okoz egy ídő után.Ha van olyan ism.őd kibe megbizol,vagy egy tanárod ne szégyelj SEGÍTSÉGET kérni,mert ha továbbra sem szünnek meg a napi veszekedések otthonodban, és nem teszel ellene nem vagy már gyerek tudod mi a jó és mitől vagy gondterhelt minnél elöbb tedd meg hogy változtass a dolgokon.Sok sikert és írd majd meg mi van veled.
2009. nov. 27. 06:06
 7/8 anonim ***** válasza:

ha közel laknak a nagyidék, és jóban vagy velük, akkor menj hozzájuk suli után, tanulj ott, és csak este menj haza. vagy ha van valami jó barátod, akinek az anyukájával is jóban vagy, és szívesen látnak, akkor tanuljatok ott.

vagy könyvtár, utána egy kis lógás a haverokkal, és utána haza.

próbálj beszélni a családdal, hogy ez a sok balhé sem neked, sem nekik nem tesz jót.

2009. nov. 27. 12:30
 8/8 A kérdező kommentje:

Az a gond h anyámék együtt dolgoznak és együtt érnek haza olyan 7-9 között. Ilyenkor nem igazán mehetek sehova sem. :(

Meg az a baj h én úgy látom anyám kötegszik apámmal ő egy ideig tűr de már ő se bírja. Utána meg anyám úgy van vele h én csak apámat szeretem őt utálom mert apámnak adok igazat. És evvel tesznek tönkre. De van mikor együtt vagyunk és olyan jókat nevetünk meg szórakozunk, csak anyámnak vannak ilyen hangulat ingadozásai.

2009. nov. 27. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!