Mennyi esély van rá?
Arról lenne szó, hogy eléggé zavar a magasságom a párkeresésben, mivel csak 173cm vagyok, és így nem nagyon néznek ,,érett felnőtt" férfinak. 19 éves vagyok (F)
Ha az édesapám 168 édesanyám 163 körül van, akkor én lehetek még 178cm 23 éves koromra?
Ezt csak egy jós tudja megmondani!
De elárulok egy titkot, ahogy idősebb leszel majd "érett felnőtt" férfinak is gyakrabban néznek.
És hidd el a magasság nem számít én jártam olyan pasival, hogy csak úgy tudott megcsókolni, hogy én az úttesten álltam Ő meg a járdán, vagy ha lehajoltam hozzá.
"lehetek még 178cm 23 éves koromra?"
Erre kicsi az esély. Ha nagyon zavar a magasságod, akkor kompenzáld. Ennek két módja van: az egyik, hogy keress sok pénzt (a nők számára a magasság nagyon fontos, de a pénz még fontosabb), vagy pedig ismerkedj külföldi nőkkel, akik alacsonyabb férfiakhoz vannak szokva (olaszok, portugálok, dél-amerikaiak stb.)
nagyon sok 160cm-es csajszi szaladgál a világban :) persze pont ők nyúlják le a 2m-es pasikat :)
de azért van esélyed, nyugi.
ha jó a dumád, és szimpi vagy nekik, akkor lesz barátnőd.
egyél sok tejbegrízt. anyukám szerint az segít egy kicsit. és járj gyúrni: attól férfiasodsz egy kicsit.
foglalkozz magaddal, szeresd magad, és a lányok is szeretni fognak!
fel a fejjel! :)
ja, és ne dohányozz, mert az a növés ellensége! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!