Hogy telik a karácsonyotok?
A delelott nagyon kellemesen telt,nalunk a gyerekek ilyenkor elmennek rokonokhoz,baratokhoz karacsonyi dalokat enekelni,hogy igy kivanjanak kellemes unnepeket.
Szoval delelott rokon es barat latogatoban voltunk,hazafele elinteztuk az utolso bevasarlast.Mivel fozni nem maradt idom rendeltunk kajat.Delutan sajnos meg dolgoznom kellett,de ut kozben beugrottam gyorsan a ferjem ajandekaert(az utolso pillanatban,mert egyebkent megtalalta volna)Ennek a manovernek es a dugonak koszonhetoen 15 percet kestem,de ez volt az utolso ami erdekelt:)Szerencsere gyorsan eltelt az ido,23:30-kor itthon voltam,atadtuk az ajandekokat,volt nagy orom,mindketten nagyon eltalaltuk egymas ajandekat a ferjemmel. A fiam is 1 ajandekot kapott meg, mert a tobbit neki a Telapo hozza ejszaka:)
Feldiszitettunk nehany mezeskalacsot,bepacoltam a pulykat holnapra,megfoztem a gesztenyet hozza.Kikeszitettuk a tejet es mezeskalacsot a Telaponak.A kisfiam elaludt,igy a tobbi ajandek is bekerult a fa ala.
Most pedig hulla vagyok, megyek aludni,mert holnap koran neki kell allnom a fozocskenek,le vagyok maradva:)
Boldog karacsonyt kivanok mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!