Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Karácsonykor akarom elmondani...

Karácsonykor akarom elmondani szüleimnek hogy van pasim. Hogyan?

Figyelt kérdés
Ez az első kapcsolatom, és már 2 hónapja járok a pasassal. Nagyon rendes, vicces, stb., sorolhatnám, olyan személy akit a szüleim is szeretnének. Úgy terveztem, hogy Karácsonykor mikor a család együtt van elmondom nekik, csak az a gond, hogy nem tudom hogyan...mit mondjak nekik? hogyan mondjam el? azt akarom hogy bízzanak bennem, és nem akarom hogy csalódjanak... azt is elmondanám hogy nem szexen alapulna mindez, hanem egy komoly kapcsolatnak néz ki, ami hosszúnak igérkezik :) kérem segítsetek
2013. dec. 22. 20:47
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
63%

ma 20:56

Te meg szimplán szánalmas vagy:) Szerinted nincs olyan, hogy 16 évesen kezdődjön egy hosszú kapcsolat? Nekem az akkori kapcsolatom 4 évet tartott, van barátnőm akinek 10 éve még mindig tart, de a többiekek is éveket. Miről beszélsz te?

2013. dec. 22. 21:25
 12/20 anonim ***** válasza:

Miért kell ilyen agresszívnak lenni?

Sokan már nem is a kérdések megválaszolása miatt jönnek erre az oldalra, hanem a napi stresszt vezetik le azzal, hogy sértegetnek másokat.

2013. dec. 22. 21:45
 13/20 anonim ***** válasza:
0%
Igen, fontos a megnevezés. Egy tartós kapcsolatban senkinek nem beszélnék úgy a páromról, hogy a "pasim".
2013. dec. 22. 22:29
 14/20 anonim ***** válasza:
70%
Hát ilyesmit NE karácsonykor mondj el. Az is elég hülyeség, amikor valaki nagy család előtt, szenteste kéri meg a párja kezét, mert abból is általában van bonyodalom, stb. De ez meg "csak" egy tinédzserkori kapcsolat (az most lényegtelen meddig tart és mi lesz, de érted gondolom). Most már inkább várj karácsony utánig, és akkor mondd el nekik. Bár valóban érdekes, hogy eddig nem tudtak róla... Oké, hogy az én szüleim sincsenek képben a szerelmi életemmel, de nem is élek velük egy városban és nem is vagyok már tini, el sem tudom képzelni. Ha ezt úgy hoztad össze, hogy eddig füllentettél, hogy merre jársz, kivel vagy, mit csinálsz, stb, akkor végképp marhaság lenne karácsonykor benyögni. Hagyd ezt meg nyugodt, meghitt, mézes-mázos családi ünnepnek. Utána elmondhatod, szépen fogod és megmondod. Én azért 16 évesen nem is azzal kezdenék, hogy ez nem szexkapcsolat ám, azért egy szülő szemszögéből (meg normáliséknál) ez elég alap dolog. Inkább mondd meg, hogy van egy srác, xy, akivel jóban vagy, jártok, még friss a dolog, mikor lenne alkalmas nekik, hogy hazahozd bemutatni. Ebből levágják, hogy mi a szitu.
2013. dec. 22. 23:55
 15/20 anonim ***** válasza:
37%
#11: persze kezdődhet 16 éves korban is hosszú kapcsolat, de esélye kb. annyi, mint a lottó telitalálatnak.
2013. dec. 23. 00:24
 16/20 anonim ***** válasza:

11.. Igen kezdődhet... Se nem 2 hónap után fogja tudni...16 évesen majdnem mindenki úgy gondolja..nah ez aztán komoly, és örökké tart..

Van nehány szerencsés/ szerencsétlen(attól függ kinek a nezőpontja szerrint, akinek 16 évesen 10 éves vagy annal hosszabb kapcsolata lesz

2013. dec. 23. 01:00
 17/20 anonim ***** válasza:

Bocs, nem válaszotam... Sztem is "gáz" karácsonykor bejelenteni...mint valami eljegyzést..

De p, a férjemről anyukám, már az előtt tudott, h járni kezdtünk volna...mert én szoktam beszelgetni vele, mindentől nyítan...és a tanácsát kértem..kb neki köszönhetjük, hogy járni kezdtünk:)

2013. dec. 23. 01:01
 18/20 anonim ***** válasza:
Felesleges túl bonyolítani. Szerintem is egyenként mond el, de nem feltétlenül karácsonykor, amikor adódik alkalom...
2013. dec. 23. 09:24
 19/20 anonim ***** válasza:
Szia .Mizujs ? Tart még a szerelem , :-)
2014. máj. 13. 08:21
 20/20 anonim ***** válasza:
Barátnőm 16 éves kora együtt van férjével.31a csaj
2016. máj. 19. 11:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!