Karácsony közeledtével más is rájön, hogy magányos?
Figyelt kérdés
2013. dec. 21. 13:24
11/22 anonim válasza:
szerintem mindenkire,akinek nincs párja,kapcsolata...stb
12/22 anonim válasza:
Egész évben magányos vagyok, nem csak most. Azonban most érzem csak igazán. Minden évben ünnepekkor úgy vagyok, hogy na majd jövőre lesz legalább egy barátom vagy kapcsolatom, de soha semmi nem változik, mindig csak az örök magány marad nekem.
Két kérdésem:
http://www.gyakorikerdesek.hu/unnepek__szilveszter-ujev__517..
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__ismerkedes__517..
13/22 anonim válasza:
Nem csak ilyenkor jövök rá, inkább attól függ, mikor van időm ilyesmin gondolkozni. De ha jobban belegondolok jobb is így, egyedül.
14/22 anonim válasza:
Igen, de én már jóval előtte és jó sok karácsonnyal ezelőtt rájöttem.
A párom és a gyerekek a család, de ettől függetlenül sokszor érzem magányosnak magam, a szemléletbeli különbségek miatt.
15/22 anonim válasza:
Mert a szőke herceget várod :)
rá fogsz jönni, hogy nem mindenkinek jár alanyi jogon jópasiiiiiii
16/22 anonim válasza:
Mindig magányos vagyok,de így a karácsony közeledtével még jobban lehangol ez az egész.
17/22 anonim válasza:
Én imádom, hogy nem kell vendégeskedni és készülni, iimmmáádddom!!!!!:D:D:D
18/22 anonim válasza:
Nekem van párom, négy éve vagyunk együtt, mégis sokszor érzem magam magányosnak. A szentestét sem együtt töltjük, hanem ő is a saját családjával és én is. Hogy ez normális-e? Nem tudom ... csak azt tudom, hogy az exem minden karácsonyomat felejthetetlenné tette, fontosak voltak az együtt töltött ünnepek. A jelenlegi párom sokkal értékesebb ember, mégsem érdekli őt a karácsony, pedig számomra egy nagyon fontos ünnep. Nem sírom vissza az exemet, de azok a karácsonyok egészen mások voltak, mint most...
20/22 anonim válasza:
18-as vagyok ismét. Azért dobta fel nekem ezt a kérdést, mert valaki rám írt privátban. Privát levelekre nem válaszolok, de itt azért hozzáteszem, hogy másfél évvel azután, hogy ezt a választ megírtam, szakítottam az akkori párommal. Később rám talált az igaz szerelem és végre olyan karácsonyaim vannak, amilyenekről mindig is álmodtam. Ezt kívánom mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!