Mit adhatnék a barátom édesanyjának?
Nem biztos -sőt, tuti- nem jó helyen van a kérdésem.
Szóval, egyszer találkoztam még a barátom anyukájával, most hétvégére viszont meghívtak magukhoz.
Szeretnék az anyukájának vinni valami apróságot, de nem tudom, mi lenne a legideálisabb. Csoki? Illetve, ha odaadom, mit illene mondanom? Ő az első barátom, sosem volt ilyen tapasztalatom.
Előre is köszönöm a segítséget!
17L
Mondani, hogy;nagyon szépen köszönöm a meghívást!(amikor átadod)A keretösszeg nagyban meghatározza a választ.Egy cserép orchidea rendkívül ideális, korának megfelelő és gyönyörű, amúgy meg tartós.Ez viszont 3-4 ezer forint, nem tudom ez neked sok vagy kevés, esetleg ideális......
Egyébként a csokoládé is rendben van.
Csoki, bonbon, bor. Bár 17 évesen elvileg nem vehetsz bort.
Apukája nincs egyébként? Csak mert ugye akkor nem neki, hanem nekik kell (persze nem kell csak illik) vinned valamit. :)
Szülei elváltak, csak anyukájával él :)
Vettem végül anyukájának fémdobozos DucDo belgacsokit :) Nagyon örült neki.
A virág számomra azért nem is volt jó ötlet, mert több mint 2 órát tömegközlekedtem, átszállásokkal.
Köszönöm a válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!