Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen ajándékot vegyek...

Milyen ajándékot vegyek anyumnak Karácsonyra 30-40000ft értékben?

Figyelt kérdés
2009. nov. 25. 19:38
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Igen, neki is. És pont azért nem tudom, hogy mit vegyek anyumnak, mert olyan értékben akarok venni, mint apumnak vettem. Amire gondoltam az vagy túl olcsó vagy drága és akkor apumnak kellene még vmit vennem.
2009. nov. 25. 19:52
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon szép Swarovski ékszereket kapnál ennyi pénzért.

Digitális képkeret esetleg. Vannak nagyon szépek.

Masszázs szék, kence-ficék, szépségápolási bérlet, ilyesmi szerintem nagyon jó lehet.

2009. nov. 25. 19:56
 13/17 anonim ***** válasza:
81%
Nem az árát kell nézni, hanem az örömöt, amit okoz.Ők se a blokkot fogják keresni. Vegyél aminek örülne, és nem kell venned apudnak attól. Vagy vehetsz nyugodtan olcsóbbat. Nme számít az ár, nem segélyt adsz. Olyat végy amit szeretne, de nem veszi meg magának!Az árat ne nézd, főleg ne hasonlítsd semmihez. Majd jövőre fordítva lesz. Max. hozzáteszel egy cserép virágot! Igazából mit adnál neki? Ha nem nézed azt árat? apa mit is kap?
2009. nov. 25. 19:57
 14/17 anonim ***** válasza:
31%
Kiskutya a menhelyrol?Ennel szebb ajandek keves van.
2009. nov. 25. 19:59
 15/17 A kérdező kommentje:

Igen, az ékszer nagyon-nagyon jó ötlet, lehet az lesz.

A kiskutya nekem lenne ajándék, ők nem rajonganak érte. Vagyis apukám szereti őket csak neki nem lenne ideje rá

2009. nov. 25. 20:04
 16/17 anonim válasza:
100%

Hát puhatold ki:) Tudom, hogy ez nem a legmegfelelőbb tanács, de viszonylag egyszerűbb megoldás. Én is mindig nagy lázban voltam, hogy mivel is lephetném meg a családomat. Legyen nagy, hasznosítható, maradjon titok is és fejezze ki mennyire is szeretem őket. Aztán beérik az ember és ha van pénze ha nincs, elgondolkodik: miért kötöm pénzhez a karácsonyt? Néha egyszerűbbnek lenni, egyszerűbbet adni magadból-vagy ajándékként igazán szeretet teljesebb. Ha túlbonyolítod, elveszik a csoda.

És marad a -mit is veszel? Ja igen,- az ékszer..

2009. nov. 26. 01:41
 17/17 anonim válasza:

Kiugranék a bőrömből, ha ennyit tudnék költeni egy személy ajándékára... :S

Na mindegy, én annyit tudok, hogy én mit adnék ekkora értékben az anyukámnak: lemezlejátszót (klasszikus bakelit), masszázsbérlet, és egy kávéfőző.

2009. dec. 23. 00:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!