Milyen ajándékot vegyek anyumnak Karácsonyra 30-40000ft értékben?
Nagyon szép Swarovski ékszereket kapnál ennyi pénzért.
Digitális képkeret esetleg. Vannak nagyon szépek.
Masszázs szék, kence-ficék, szépségápolási bérlet, ilyesmi szerintem nagyon jó lehet.
Igen, az ékszer nagyon-nagyon jó ötlet, lehet az lesz.
A kiskutya nekem lenne ajándék, ők nem rajonganak érte. Vagyis apukám szereti őket csak neki nem lenne ideje rá
Hát puhatold ki:) Tudom, hogy ez nem a legmegfelelőbb tanács, de viszonylag egyszerűbb megoldás. Én is mindig nagy lázban voltam, hogy mivel is lephetném meg a családomat. Legyen nagy, hasznosítható, maradjon titok is és fejezze ki mennyire is szeretem őket. Aztán beérik az ember és ha van pénze ha nincs, elgondolkodik: miért kötöm pénzhez a karácsonyt? Néha egyszerűbbnek lenni, egyszerűbbet adni magadból-vagy ajándékként igazán szeretet teljesebb. Ha túlbonyolítod, elveszik a csoda.
És marad a -mit is veszel? Ja igen,- az ékszer..
Kiugranék a bőrömből, ha ennyit tudnék költeni egy személy ajándékára... :S
Na mindegy, én annyit tudok, hogy én mit adnék ekkora értékben az anyukámnak: lemezlejátszót (klasszikus bakelit), masszázsbérlet, és egy kávéfőző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!