Milyen ajándékot vegyek anyumnak Karácsonyra 30-40000ft értékben?
Figyelt kérdés
2009. nov. 25. 19:38
1/17 anonim válasza:
Én ezért befizetném egy luxus welness hétvégére,màrcsak azért is mert az enyém amugy ilyesmit nem enged meg magànak.De ha màsra gondoltàl,akkor szerintem vehetel neki hàzi takaritogöpet,vagy egy jobb fajta kàvéfözöt.
2/17 anonim válasza:
Konyhába valami, kenyérsütő,ilyesmi. vagy: wellnesshétvége,szépségcsomag pl. vagy: ékszer, aranyfülcsi, óra...
3/17 anonim válasza:
Nekem az összes ajira nem lesz ennyi pénzem :(
Sajnállak, hogy ekkora össszeg lehetőségével nem tudsz mit kezdeni önállóan :(
4/17 anonim válasza:
Nem ismerem anyudat de te sem nagyon ha itt kersz tippeket.Kanari kalitkaval?
5/17 anonim válasza:
Szia! Mi karaoke gépet vettünk meg mellé veszünk ajándékcsomagot.
6/17 anonim válasza:
Szép ruhát.
Saját tévét.
Zenetornyot, vagy minek hívják..
Varrógépet.
A wellness-út jó ötlet.
Biciklit?
7/17 A kérdező kommentje:
A wellness hétvége nem jó, mert akkor apumat is be kellene fizetnem, és neki már megvan az ajándék. A konyhába jó ötlet, hogy vegyek vmit, de az inkább az egész családé, nem csak ő csinálna pl. turmixot, szóval az olyan mintha nem is neki venném, hanem magunknak.
2009. nov. 25. 19:46
8/17 anonim válasza:
Mi tavaly mosogató gépet vettünk neki, azóta is minden nap úgy tud örülni neki, mint amikor először látta, meg használta. Valami olyasmit vegyél, ami megkönnyíti a dolgát, vagy valami olyasmit, ami a hobbijához kapcsolódik. De pl., ha nem szeret varrni, ne vegyél full extrás varrógépet, ha nem szeret sütni, nem szereti a kenyeret ne vegyél kenyérsütőt. A lényeg az, hogy olyan valami legyen, ami igazán hozzá szól, és ezt tényleg csak te tudod igazán kitalálni.
9/17 A kérdező kommentje:
Az ékszeren elgondolkodom....
Tv nem kell, mert van mindenütt, hálóba pedig nem való szerintem (szerintük sem)
Zenetornyot, vagy minek hívják.. házi mozi?? 40 000ft-ból?? :O ez is van amúgy
Varrógépet. ritkán varr, csak ha elszakad valami
2009. nov. 25. 19:48
10/17 anonim válasza:
Apudnak mit vettél?Neki is ilyen értékben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!