Hogyan tudnám magam túltenni azon, hogy a kilakoltatás miatt széthullik a családom?
Azért valamennyi csak marad a nyugdíjából, mert az egészet nem vonhatja a bank.
Max. 1 köbméterrel több víz megy majd el nálatok, és az ebédhez hozzáraksz még egy szem krumplit, vagy egy marék rizst, és máris jut háromnak.
Olyan nincs, hogy ne tudjátok megoldani! Ő az anyád!
Kicsit úgy érzem, hogy a pároddal való idillt nem akarod megtörni azzal, hogy odaveszed az anyádat is.
ezt írta a kérdező:
"a párommal alig tudunk megélni, nem vehetjük anyámat is magunkhoz."
Nekem ebből nem az jön le, hogy "nagyon szeretném magamhoz venni, de a főbérlő nem engedi".
Pusztán anyagi megfontolásból nem akarja odavenni az anyját. De amennyi megmaradna a nyugdíjából, az fedezné a rezsiköltségét. Ahol pedig 2 embernek jut kaja, ott 3-nak is.
nekem a képem leszakadna, ha az anyám ki tudja, hova kerülne...
kerestek nagyobb albérletet, megosztoztok a költségeken, amíg nincs más lehetőség. VAn két gyereke és mehet a híd alá :(
Hát ez azért kemény. Anyukád fogadd be, és máris nem hullik szét annyira a család. Két legyet egy csapásra.
Egyébként egész más plusz egy főre a plusz rezsi, mint plusz egy lakást fenntartani...
Kuncsorog? Ki van kapcsolva a gáz meg a villany? Ismerős családhoz talán mehet?? Széthullik a család?
Milyen családról meg széthullásról beszélsz te? Ha anyukámat utcára tennék, én lennék az első, aki a hóna alá nyúlna és ha nem tehetnénk meg, hogy az ő kedvéért nagyobb albérletbe menjünk is találnánk neki helyet a saját otthonunkban a párommal! Semmi nem lehet akadály egy ilyen helyzetben. A kanapén, vagy egy gumimatracon is jobb, mint az utcán, aztán majd EGYÜTT megoldjuk a többit, hiszen ezért vagyunk egy család! A testvéremre szintén számíthatna! Nem azon kéne sírnod, hogy széthullik a családod, hanem elgondolkozni azon milyen család is vagytok ti. Avagy milyen "gyerek" is vagy te!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!