Milyen következményekkel jár ha egy apa megüti a 18 éves gyermekét? (aki igazából már nem kiskorúként van kezelve mert el múlt 18. ) fel jelentheti? Gondolok én itt most egy sima pofonra vagy akár egy ütésre, és tegyük fel hogy az nem látszik.
Nem tudjuk pontosan mi történt, mik voltak az előzmények, amiért azt a pofont kaptad. De egy sima pofonért feljelenteni valakit? Én úgy gondolom, hogy ha annyira felnőtt vagy, hogy téged senki nem "nevelhet" akkor ahhoz is elég felnőttnek kell lenned, hogy megállj a saját lábadon. Ha rendszeresen verne az apád, úgyis arra törekednél, hogy minnél távolabb kerülj tőle. De itt nem erről van szó. Gondoltad feljelented és utána visszamész az ő lakásába mintha mi sem történt volna?
Engem gyerek koromba sose ütött meg apu, anyutól kaptam néha egy-egy nyakast. Aztán voltam már vagy 22-23 éves mikor egyszer apu lekevert egyet, és még most is azt modom, hogy tök jogosan, mert olyan stílusban beszéltem vele. Én is anya vagyok, ha a gyerekem másképp nem tudnám észhez téríteni, akár 30 éves korában is felpofoznám. De, ha nálam lakna és eszébe jutna feljelenteni, abban a pillanatban költözhetne, és nem érdekel hova megy. Felnőtt nem attól lesz valaki, hogy nagykorú hanem, hogy úgy viselkedik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!