Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen következményekkel jár...

Milyen következményekkel jár ha egy apa megüti a 18 éves gyermekét? (aki igazából már nem kiskorúként van kezelve mert el múlt 18. ) fel jelentheti? Gondolok én itt most egy sima pofonra vagy akár egy ütésre, és tegyük fel hogy az nem látszik.

Figyelt kérdés
2009. nov. 25. 15:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ez elég nagy girnyóság, hogy elmenni nem akarsz, tartson csak el, de feljelentenéd. És utána szerinted mi van? Tudnál ott élni? Így milyen lehetőségeid vannak ilyen apa mellett! Hát én húznék a semmibe!
2009. nov. 25. 18:54
 12/13 anonim ***** válasza:

Nem tudjuk pontosan mi történt, mik voltak az előzmények, amiért azt a pofont kaptad. De egy sima pofonért feljelenteni valakit? Én úgy gondolom, hogy ha annyira felnőtt vagy, hogy téged senki nem "nevelhet" akkor ahhoz is elég felnőttnek kell lenned, hogy megállj a saját lábadon. Ha rendszeresen verne az apád, úgyis arra törekednél, hogy minnél távolabb kerülj tőle. De itt nem erről van szó. Gondoltad feljelented és utána visszamész az ő lakásába mintha mi sem történt volna?

Engem gyerek koromba sose ütött meg apu, anyutól kaptam néha egy-egy nyakast. Aztán voltam már vagy 22-23 éves mikor egyszer apu lekevert egyet, és még most is azt modom, hogy tök jogosan, mert olyan stílusban beszéltem vele. Én is anya vagyok, ha a gyerekem másképp nem tudnám észhez téríteni, akár 30 éves korában is felpofoznám. De, ha nálam lakna és eszébe jutna feljelenteni, abban a pillanatban költözhetne, és nem érdekel hova megy. Felnőtt nem attól lesz valaki, hogy nagykorú hanem, hogy úgy viselkedik.

2009. nov. 26. 09:13
 13/13 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.
2009. nov. 27. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!