Hogyan döntsek? (hasonló, tapasztalat)
első vagyok.
Amikor megkérte a kezed, mért nem akkor vaciláltál ezen?
Soha nem hagynám el a párom azért mert nem lehet gyereke, vagy mert fél keze van. Mit szólnál, ha fordított lenne a helyzet?
Ott a spermabank, lehet gyereked.
Hát a nagy külső nyomás enyhítésére elmondanám a szüleimnek és megkérdezném, nekik mi a véleményük, gondolkozzanak a dolgon, ők mit tanácsolnak.
Párod szülei tudják, de a te szüleidnek is joguk van tudni, ez nem reklámozás... A párod szüleinek értelemszerűen nem lesz saját unokájuk, de a te szüleid vajon mit szólnak, kíváncsi lennék rá.
Aztán párommal beszélgetnék, hogy ő mit szólna a spermabankos megoldáshoz.
Azt tudnia sem kell másoknak, "saját" babátok lehet. Kérdés, hogy ő ezt meg tudja-e emészteni, feldolgozni, hogyan viszonyul a krdéshez. Ha ő ezt elvetné, én elhagynám, de ezt nem közölném vele a válasza előtt természetesen. Nem tetszene ugyanis, hogy ő ennyire se képes egy gyerekért, tőled pedig elvárja, hogy törődj bele, a kedvéért nem lesz saját gyereked.
Ha a spermabank ellen nincs kifogása, akkor hajrá, neked saját babád lesz és nektek pedig közös!!!
Szerintem nem kérdés! Gondolj bele, micsoda szerencse, hogy nem te vagy terméketlen! Te teljesértékű anya lehetsz mellette is, te hordod ki, a te véred (is) lesz. A párodat, akit ha igaz, hogy valóban szeretsz, ezért végképp nincs értelme elhagyni! Nem is értem. Nem is annyira te, mint szegény vőlegényed mit szólhat az egészhez...
Az örökbefogadást ilyen esetekben végképp nem értem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!