Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek jogosan vagyok...

Szerintetek jogosan vagyok kiakadva ezen, vagy túlreagálom? (kifejtve lent)

Figyelt kérdés
Néhány hónapja járok valakivel. Már rég, kb egy éve külön él a feleségétől, be is adták már a válási papírokat. (Egyébként a hölgynek is van új kapcsolata.) Az a problémám, hogy a (leendő ex)feleség folyamatosan "zaklatja" a páromat, ezt úgy kell elképzelni, hogy minden áldott nap hülyeségeket írogat neki facebookon, és még ki is akad, ha a párom véletlenül nem reagál, vagy nem azonnal. Eleinte nem érdekelt, de mostmár tényleg zavaró, hogy egyetlen nap, egyetlen közös este sem telik el anélkül, hogy a nő ne írna valamit a páromnak. Van egy ötéves kislányuk, és persze előfordul olyan is, hogy a gyerekkel van valami esemény, és azt közli, ezt persze megértem és elfogadom. De legtöbbször mindenféle érdektelen dologról van szó, például hogy mit akar vásárolni a csaj, vagy hogy milyen könyvet olvas éppen, stb. Szerintetek ez a nagyon szoros viszony normális, természetes, hogy minden áldott nap beszélnek egymással, és akkor is, amikor épp ott vagyok, vagy pedig igazam van, amiért ez zavar engem?

2013. dec. 16. 12:11
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
83%

"hogy nem tudunk együtt lenni egy órát sem, hogy a feleség ne írjon neki valami baromságot. És ha nem reagál, akkor a csaj felhívja és hisztizik neki. "

Ha együtt vagytok - ne olvasgassa az internetet, ne vegye fel a telefont-ezt kérd meg, vagy szüneteltesd a kapcsolatot, amíg ezt meg tudja tenni.

Amúgy világhírű brit kutatók feltalálták, hogy a gépet és a telefont KI LEHET KAPCSOLNI ! ! !

2013. dec. 16. 12:40
 12/17 anonim ***** válasza:
57%
A válãsig még bírni kell,de akkor ott van az a lélektani pillanat,hogy elég.A gyereknek kell venni egy telefont,amin bármikor tud vele az apa beszélni,a feleséget meg le kell építeni, ha nem a gyerek a téma.Lehet, a facebookot is kilőném egy időre.A telefon sokba kerül,majd leszokik róla és más szolgáltatóra kell váltani,ami az exnek drãgább.
2013. dec. 16. 12:43
 13/17 anonim ***** válasza:
56%
Egy ismerősöméknél olyan szinten megmaradt a baráti kapcsolat és a törődés egymás felé hogy a volt feleség a mai napig hetente meglátogatja és mossa a ruháit az exnek, úgy hogy ő már egy teljesen új házasságban él, a gyerek pedig egyik héten itt a másik héten ott tartózkodik, a karácsonyt pedig úgy oldották meg hogy szenteste együtt vannak mindenki, a karácsony pedig nagyszülőknél. A férfi itt egy nagy gyerek akiről gondoskodni kell. Persze nem ez a normális, de az a mély barátság ami köztük meg maradt az példa értékű a szememben. Nálatok pedig ahogy az előttem szólók leírták a nő még nem vállt le a férjéről és napi szinten próbálgatja hogy ki a fontosabb a férfinek te vagy ő.
2013. dec. 16. 12:49
 14/17 A kérdező kommentje:
Igen, én is arra gondoltam, hogy megkérem, tiltsa le minden kommunikációs csatornáról a nőt, és ha valami van, akkor telefonon tudja csak hívni. Akkor majd leszokik a zaklatásról, ha pénzébe kerül, pláne a tanári fizetése mellett. Csak nem mertem ezt szóba hozni, mert nem vagyok benne biztos, hogy jogos a részemről ez a dolog.
2013. dec. 16. 12:49
 15/17 anonim ***** válasza:
74%
Javaslatként felvetheted, akár viccesen is. Ha a párod is zavarja, akkor lehet hogy ennyi már elég, hogy megtegye.
2013. dec. 16. 13:00
 16/17 anonim ***** válasza:
Mivel felmerült benned ez a kérdés,így egyértelműen problémát jelent számodra a dolog,tehát zavar.Innentől kezdve jogod van ezt a véleményedet fenntartani és kifejteni a párodnak,elvégre ezért is a párod,hogy a felmerülő gondokat tisztázzátok,együtt oldjátok meg.Szólj neki kedves és finom hangnemben,add tudtára,hogy téged ez a helyzet frusztrál ezért és ezért.Ha a pasid szeret,tisztel téged,őt is zavarni fogja,ami téged bánt,és tenni fog ellene.Ehhez viszont ő is partner kell legyen a történetben,tehát neki is szólnia kell az exfeleségnek,hogy vegyen vissza,mert titeket ez a dolog zavar.Szerintem mikor együtt vagytok,nem kéne facebookot olvasgatni,ha csörög a telefon,és exfeleség az,nem feltétlenül kell rögtön felvenni.Tisztázza vele a barátod,hogy csak sürgős,fontos,a gyereket érintő esetben,vagy vészhelyzet esetén keresse,egyébként meg hagyja békén az apróbb dolgaival.
2013. dec. 16. 15:58
 17/17 anonim ***** válasza:

"sürgős,fontos,a gyereket érintő esetben,vagy vészhelyzet esetén keresse"

ez egyértelmű, nem kéne egy hisztérikus nőnek ezeket hangsúlyozni, mert akkor minden ilyen vészhelyzet lesz!!!

Egyszerűen kapcsolja ki a telefont amikor ketten vagytok. Amennyiben a férfi nem a katasztrófavédelemnél, tűzoltóságnál vagy a a más rohamosztagnál van elkötelezve, nem kell mindig bekapcsolt telefon, ez tévedés, hogy kell.

Néhány ember már megoldotta egyedül is a problémáit a világon, nem kell ahhoz szoktatni egy felnőtt nőt, hogy ő ezt nem tudja megtenni..

2013. dec. 16. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!